Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Facebook Connect Test Answers (New)

Here you will find most recent Upwork test questions and correct answers of Facebook Connect Test for Upwork Internet Programming category. This test is very important for Upwork Internet Programmer for their profile/

You can search your desired answers of  the Upwork Facebook Connect Test by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Which of the following values can be specified for the background attribute of the XFBML tag of a Facebook Connect site?
 Answers: • light

 2. Which of the following Comments Box features can be modified on a Facebook Connect site?
 Answers: • The links to the logged in user and to the logout

 3. What is the data type of the apikey attribute of the <fb:live-stream>XFBML tag of a Facebook Connect site?
 Answers: • int

 4. The minimum width of a Fan Box in pixels should be _____________.
 Answers: • 200 pixels

 5. By default, a Facebook Connect for iPhone session will expire after __________ hours of inactivity.
 Answers: • two

 6. What is the default value of the numposts attribute of the <fb:comments>XFBML tag of Facebook?
 Answers: • 10

 7. To access the features of Facebook Connect in Javascript, you include the following script in your file:

 <script src="http://static.ak.connect.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/en_US" type="text/javascript">
 </script>

 This script should be referenced in the __________ of the file.
 Answers: • <head>

 8. What is the default value of the width of the Comments Box of a Facebook Connect site?
 Answers: • 550px

 9. Which of the following attributes is not/are not supported by the <fb:share-button>XFBML tag of a Facebook Connect site?
 Answers: • a and b

 10. What is the default value of the size attribute of the <fb:login-button>XFBML tag of a Facebook Connect site?
 Answers: • small

 11. Which of the following is a required attribute of the <fb:grouplink>XFBML tag of a Facebook Connect site?
 Answers: • name

 12. Content posted to a Live Stream Box is archived for future reference.
 Answers: • False

 13. Which of the following attributes of the <fb:profile-pic>XFBML tag is used only with Facebook Connect?
 Answers: • facebook-logo