Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Facebook Development Test Answers

Most recent questions with answers of Upwork Facebook Development Test for Upwork Internet Programming category.

Search your desired answers of the test questions you are looking for by pressing Ctrl + F
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. In which situations will you recieve the $API_EC_TIMEOUT error?

 Answers: • When the current session key expires.

 2. Finished applications that have been submitted show up in...
 Answers: • Facebook Application Directory

 3. A developer has to be logged in to use the test console.
 Answers: • True

 4. A Facebook application can have an infinite session:
 Answers: • True

 5. For a balanced and centered profile box your content must be about how many pixels wide?
 Answers: • 180px

 6. To override your callback url you must pass the following parameter to the Facebook API:
 Answers: • override

 7. How does the Facebook API tie accepted IP addresses to your application?
 Answers: • When the api_key variable is passed to FBAPI the API can pull these IP's from your application profile.

 8. Applications can send notification messages to a Facebook user's inbox.
 Answers: • False

 9. How can an application publish a user action to the public news feed?
 Answers: • notifications.send

 10. FQL stands for...
 Answers: • Facebook Query Language

 11. API stands for...
 Answers: • Application Programming Interface

 12. Which of the following is not a FQL table?
 Answers: • email_address

 13. Email notifications are sent in plain text only; they do not support html.
 Answers: • True

 14. How do you change the format that Facebook methods will use to return data to your application?
 Answers: • Your application will pass a 'format' GET variable to the API indicating a supported format.

 15. Email notifications must always include the fb:name tag in the beginning email body.
 Answers: • False

 16. When creating a photo album, what is the default return value for cover_pid?
 Answers: • 0

 17. If your API key is invalid you will receive the following error number from the Facebook API:
 Answers: • 101

 18. A user must log into Facebook before using your application.
 Answers: • True

 19. Email notifications can be sent by passing the email param to which method?
 Answers: • notifications.send

 20. Error code 103 indicates that your signature is incorrect.
 Answers: • False

 21. The FQL syntax equivalent to the friends.get method is...
 Answers: • SELECT friends FROM user_friends WHERE userid1=loggedInUid

 22. Error code 103 indicates that....
 Answers: • The submitted call_id has not incremented since the last call_id was passed.

 23. At most an application can send how many notifications per day?
 Answers: • 40

 24. FBML stands for...
 Answers: • Facebook Markup Language

 25. Desktop applications must use which protocol when executing the auth.createToken
 method?
 Answers: • JSON

 26. Facebook API is only compatible with open source servers like Linux.
 Answers: • False

 27. What are Profile Action Links?
 Answers: • Links under the user's profile picture which link to more information about their use of your application.

 28. Facebook Applications can use cross-domain scripting by submitting which variable when authenticating the auth token?
 Answers: • callback

 29. Which of the following is not an event RSVP status?
 Answers: • declined

 30. On the application's About Page a user will always see all of the developer's personal Facebook account information.
 Answers: • True

 31. How can you find out which of the user's friends are also subscribed to your application?
 Answers: • fql.query("select user, uid from friends where app_id='".$appID."');

 32. The FB API requires only one key to be passed when connecting.
 Answers: • True

 33. The only way to get the Facebook ID of the user who is logged in is to use this method: users.getLoggedInUser
 Answers: • True

 34. Which Hex color code does Facebook use for the Header and Links?
 Answers: • #3b5998

 35. FQL supports certain string function calls that can evaluate a string before executing a query.
 Answers: • True

 36. Within a Facebook Application the 'canvas page' is...
 Answers: • A large news feed box on the user's profile page that the application runs in.

 37. The Facebook v1 API supports SOAP protocols.
 Answers: • True