Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Knowledge of Windows 7 Skills Test Answers

Here you will find all Upwork's Knowledge of Windows 7 Skills Test Answers of Upwork Operating Systems category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test question
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Which of the following Windows 7 features lists the recently or frequently opened items, such as files, folders, tasks, or websites, organized by the program that you use to open them?
 Answers: • Jump Lists

 2. Which of the following statements is INCORRECT with regard to Windows 7 workgroup networks?
 Answers: • The computers can be on different local networks.

 3. What functions does the option "Parental Controls", marked as icon "A" in the image and available under Control Panel =>User Accounts and Family Safety, perform in Windows 7?
 Answers: • It helps you limit how much computer time children have, as well as which programs and games they can use.

 4. Which of the following is an INVALID Shut down option in the Start menu in Windows 7?
 Answers: • All of the above are valid Shut down options.

 5. What does the Snipping Tool do in Windows 7?
 Answers: • It is used to capture screenshots of any object on your screen.

 6. What happens when you click on the icon, marked as "A" in the image, which shows on the Taskbar in Windows 7?
 Answers: • It minimizes all open programs and reveals the desktop.

 7. What is the function of Start Narrator, marked as "B" in the image, which is available under Control Panel =>Ease of Access Center in Windows 7?
 Answers: • This feature reads aloud the names of each key you press, all system messages and onscreen messages that you receive, as well as all menu and toolbar options you select with the mouse.

 8. How do you adjust the Taskbar location on the Windows 7 screen?
 Answers: • Right-click on any empty area of the Taskbar and select the Properties option from the list. In the Taskbar tab, click on the "Taskbar location on screen" and set the location you want.

 9. What is the function of the Aero Peek feature in Windows 7?
 Answers: • It allows you to see your desktop without minimizing all your currently opened windows.

 10. What result will the search criteria "tropical AND island" yield in Windows 7 library?
 Answers: • It will find files that contain either of the words "tropical" or "island".


 11. In Windows 7, Snipping Tool is used to capture screenshots or snips of any object on your screen. Which of the following snips is NOT supported by the Snipping Tool when you navigate to

 Start=>All Programs=>Accessories=>Snipping Tool?
 Answers: • All of the above snips are supported by the Snipping Tool.

 12. What is the function of Start Magnifier, marked as "A" in the image, which is available under Control Panel => Ease of Access =>Ease of Access Center in Windows 7?
 Answers: • This control is used for various settings, including whether the Screen Magnify window appears full screen at startup and assigning a new magnification factor.

 13. Which of the following toolbars can be added to the Taskbar in Windows 7?
 Answers: • Address toolbar

 14. What is the function of the Snap feature in Windows 7?
 Answers: • It automatically sizes or snaps two windows to fit together on the screen thus allowing you the convenience of viewing them next to each other.

 15. In Windows 7, which of the following statements about BitLocker Drive Encryption is correct?
 Answers: • Both b and c.

 16. Which of the following search filters will search for photos in a pictures folder by the date they were snapped on?
 Answers: • datetaken

 17. What are the functions of Windows Media Center in Windows 7?
 Answers: • It is used to play downloaded movies.

 18. Which of the following network discovery states will you set to prevent your computer from seeing other network computers and devices, and to prevent people on other network computers from seeing your computer?
 Answers: • Off

 19. What is the function of Tasks, one of the options in the main menu of Media Center, in Windows 7?
 Answers: • It is used to burn media files stored on your computer's hard drive to a CD or DVD.

 20. Which of the following statements refers to the Certificate-Based Credentials of the Credential Manager option available under Control Panel =>User Accounts =>Credential Manager in Windows 7?
 Answers: • It is used to store the URL addresses, usernames, and passwords required for you to access the other websites you deal with that require you to log on in order to conduct business with them.

 21. Which of the following is NOT a valid feature of Disk Management which is available under Control Panel=> Administrative Tools=> Computer Management in Windows 7?
 Answers: • It allows you to schedule a task to run in response to an event.

 22. How do you add programs from the Start menu to Taskbar's Quick Launch area in Windows 7?
 Answers: • Both a and b.

 23. Which of the following are valid options for organizing your files and folders in the Windows Explorer in Windows 7?
 Answers: • All of the above

 24. Which of the following statements about Sticky Notes in Windows 7 is correct?
 Answers: • All of the above.

 25. State true/false

 If you forget where you had stored or downloaded a particular file, you can search the file location from the Start menu in Windows 7.
 Answers: • True

 26. What result will the following search criteria yield in Windows 7 library?
 System.FileName:~<"notes"
 Answers: • It will show a listing of files whose names begin with the word "notes".

 27. Which of the following option will be displayed in the box, marked as "A" in the image, when you right-click on the toolbar address?
 Answers: • All of the above

 28. The image above shows a jump list of Windows 7. What does the icon marked as "A" in the image indicate?
 Answers: • It indicates that, if clicked, the highlighted item will be pinned to the jump list.

 29. Which of the following functions can be performed by the Windows Management Instrumentation (WMI) Control which is available under Control Panel=> Administrative Tools=> Computer Management in Windows 7?
 Answers: • You can configure the WMI Control to back up your WMI repository.

 30. Which of the following accessories are by default listed under the Accessories when you navigate to Start ?All Programs? Accessories in Windows 7?
 Answers: • All of the above

 31. What is the correct order of steps to record a live TV program after setting up the Windows Media Center in Windows 7?

 Step1: Launch the Media Center by choosing Start ?All Programs ?Windows Media Center. Press the green button (sporting the Windows four-color flag logo) on the Media Center remote control.

 Step2: Use the arrow keys on the keyboard to select the time and channel of a program playing sometime later in the day that you want the Media Center to record in the onscreen TV guide.

 Step3: Highlight TV on the Media Center main menu and then click the Guide option to display the online TV guide where you can Select the program to record. Press the Guide button on the Media Center remote.

 Step4: Press the Enter key to display a Program Info Screen and then click its Record button - note that the program now displays a red dot in the TV guide indicating that it will be recorded. Press the Record button on the Media Center remote.
 Answers: • 1,3,2,4

 32. Which of the following options in the main menu of Media Center will you use to get the current and final scores for recent games involving your favorite sports teams as well as a schedule of upcoming televised sporting events in Windows 7?
 Answers: • Sports

 33. Which of the following Windows Media Player views of Windows 7 is represented in the image shown above?
 Answers: • Now Playing view

No comments:

Post a Comment