Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Maya 7.0 Test Answers (new)

For your lucrative and effective Upwork profile Maya 7.0 Test is very important. In this post you will find most recent Upwork Maya 7.0 Test questions with answers for Upwork Web Designing category.

Search your desired answers of the Maya 7.0 test questions by pressing Ctrl + F.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. Which NURBS element is being represented by the yellow colored line in the given image?
 Answers: • Isoparm

 2. Which utility node is used to obtain information about the position of a light relative to a texture?
 Answers: • Light info

 3. Which among these fog types can cast shadows?
 Answers: • Light fog

 4. Color curve attribute is only available for spot light?
 Answers: • True

 5. While using Move tool, which "Set keys on" option should be selected in order to set the keys on translate x,y & z attributes only?
 Answers: • All Manipulator handles

 6. Key Ticks are shown as green marks whereas breakdowns are shown as red marks on the time slider?
 Answers: • False

 7. Which among the following materials is a volumetric material?
 Answers: • Light fog

 8. Which type of light Maya automatically creates during render, if there is no light in the scene?
 Answers: • Directional light

 9. Displacement mapping does not change the surface by moving its vertices but only changes the surface's normals?
 Answers: • False

 10. Which animation editor is shown in the given graphic?
 Answers: • Dope sheet editor

 11. Which of these is a software render type for particles?
 Answers: • Point

 12. Which Material type has been used to render the sphere in the given image?
 Answers: • Lambert

 13. State whether True or False:

 Keys cannot be set on the transform attributes of particles individually in a particle object.
 Answers: • False

 14. How many CVs at least would you need to complete a degree 5 curve?
 Answers: • 6

 15. Animating an object using motion path creates a dynamic animation?
 Answers: • False

 16. Which of the following lets you edit event and sound synchronization and timing?
 Answers: • Dope sheet editor

 17. In the given image, which Birail tool has been used to create the surface in graphic 1, using the vertical curves as profile curves and horizontal curves as rail curves in graphic 2?
 Answers: • Birail 2 tool

 18. Which among these lets you interactively update portions or all of the scene and get immediate feedback?
 Answers: • IPR render current frame

 19. Which of the following particle render types allows setting "Line width" attribute for rendering?
 Answers: • All of above

 20. Which manipulator is represented by yellow square pointed at with the red arrow in the given image of a spotlight?
 Answers: • Cone angle

 21. In the given image, the particle render type is set to?
 Answers: • Streak

 22. Which key would you press in order to turn on the pivot point manipulator?
 Answers: • Insert

 23. "Parameter tool" displays the direction of the curve or surface and the normal to the curve or surface at a specified point?
 Answers: • True

 24. What would you do to a NURBS surface in order to create a curve on that surface?
 Answers: • Make live

 25. In the given image, the area marked in red shows the?
 Answers: • Range slider

 26. Which material type is used for representing matte surfaces with no specular highlights, such as chalk or unpolished surfaces?
 Answers: • Lambert

 27. Breakdowns can be converted into keys but keys cannot be converted into breakdowns?
 Answers: • True

 28. Which utility is shown in the given image?
 Answers: • Multilister

 29. Which is a 3d texture type?
 Answers: • Ramp

 30. Which output image file formats can store the depth channels in one file?
 Answers: • Maya IFF

 31. Which Move tool option causes the manipulator orientation to reflect the moved surface rather than the original surface and lets you move selected CVs on a NURBS surface in the U or V direction?
 Answers: • Normal

 32. Which editor is used to create, edit, and connect rendering nodes, such as textures, materials, lights, rendering utilities, and special effects?
 Answers: • Hypershade

 33. Which light has been used for rendering the given image?
 Answers: • Spot light

 34. Which light is used to simulate a combination of direct light and indirect light?
 Answers: • Ambient light

 35. Which type of attribute is typically used in an expression to control a combination of other attributes?
 Answers: • Custom attributes

 36. Render diagnostics can display limitations and recommendations regarding output image file format restrictions?
 Answers: • True

 37. In the given figure, which Maya utility does the button marked in red points to?
 Answers: • Render globals

 38. Which animation types can be edited in the graph editor?
 Answers: • All of the above

 39. Which light is represented by the icon in the given image?
 Answers: • Point light

 40. Which tool would you use to transform a number of items proportional, based on the distance from the manipulator handle?
 Answers: • Proportional modification tool

 41. Which attribute for a particle per object is set to "Live forever" in order to make the particles live for ever?
 Answers: • LifespanMode

 42. Which "world up type" in "attach to motion path" tool specifies that the up vector try to aim at the origin of a specified object instead of the world up vector?
 Answers: • Scene up

 43. Which keyboard shortcut lets you edit the particle object in edit mode?
 Answers: • Insert

 44. Which among these is not an emitter type?
 Answers: • Spot

 45. "Hold current keys" sets keys only for the attributes that change value?
 Answers: • True

 46. Which rotation interpolation would be set in order to create curves that have keyframes on sibling curves locked together but the interpolation between keyframes is performed in Euler-space?
 Answers: • Independent Euler-Angle curves

 47. In the given Image, which one among the marked options represents anisotropic material?
 Answers: • A

 48. Which surface material is used by initial(default) shading group?
 Answers: • Lambert