Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Oracle 10g Database Administration Test answers

This test is Upwork Database category test, In this post you will find most recent Upwork test questions and correct answers of Oracle 10g Database Administration Test.

Answers of this Upwork test will help you to get related jobs. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. Evaluate the following SQL:
 CREATE USER sam IDENTIFIED BY sam;
 GRANT
 CREATE ANY MATERIALIZED VIEW,
 CREATE ANY DIMENSION, DROP ANY DIMENSION, QUERY REWRITE, GLOBAL QUERY REWRITE
 TO dw_manager
 WITH ADMIN OPTION;
 GRANT dw_manager TO sam WITH ADMIN OPTION;
 Which three actions among the following is the user SAM able to perform?
 Answers: • Create and drop a materialized view or • Grant and revoke the role to and from other users

 2. For which two tasks would it be best not to use the utility SQL*Loader?
 Answers: • When loading data from an export dump file or • When data is not being inserted from a flat file

 3. For which two types of tablespaces can proactive tablespace alerts be set?
 Answers: • Locally managed or • Online

 4. Examine the SQL statement:
 CREATE TABLESPACE user_data
 DATAFILE '/u01/oradata/user_data_0l.dbf' SIZE 100M
 LOCALLY MANAGED UNIFORM SIZE 1M
 AUTOMATIC SEGMENT SPACE MANAGEMENT;
 Which part of the tablespace will be of a uniform size of 1MB?
 Answers: • Extent

 5. Which of the following is a new initialization parameter for Oracle Database 10g?
 Answers: • RESUMABLE_TIMEOUT

 6. A table is stored in a data dictionary managed tablespace. Which two columns are required from DBA_TABLES to determine the size of the extent when it extends?
 Answers: • NEXT_EXTENT

 7. Consider this SQL statement:
 UPDATE employees SET first_name = 'John'
 WHERE emp_id = 1009;
 COMMIT;
 What happens when a user issues the COMMIT in the above SQL statement?
 Answers: • The user process notifies the server process that the transaction is complete

 8. For what purpose is the initialization parameter UNDO_RETENTION used?
 Answers: • To specify the length of time Oracle must retain undo data in the flash recovery area

 9. Which of the following initialization parameters would belong to the basic group of parameters?
 Answers: • DB_NAME

 10. An index on the PASSPORT_RECORDS table has to be created. It contains 10 million rows of data. The key columns have low cardinality. The queries generated against this table use a combination of multiple WHERE conditions involving the OR operator.Which of the following index will be used for this criteria?
 Answers: • Bitmap

 11. Examine the following SQL statement:
 CREATE TABLESPACE userdata
 DATAFILE '/oracle/oradata/userdata_0l.dbf' SIZE 100M
 LOCALLY MANAGED UNIFORM SIZE 1M
 AUTOMATIC SEGMENT SPACE MANAGEMENT;
 Which part of the tablespace will be of a uniform size of 1 MB?
 Answers: • Extent