Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Salesforce Test Answers (new)

Salesforce Test is an Internet Concepts category test of Upwork. This test answers will make your Upwork profile more impressive and lucrative, and will help you to get Salesforce related job. Here you will find most recent Upwork test questions and answers of Upwork Salesforce test.

Search your desired answers of Upwork Salesforce Test by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1. Which of the following are true?
 Answers: Not Yet Answered

 2. Which of the following are the Application Development Components of Salesforce?
 Answers: • Apex Code or • VisualForce

 3. What is the syntax for the logout() API call?
 Answers: • LogoutResult = binding.logout();

 4. You have a static resource archive named Testpack in your VisualForce organization which contains an image file named hills.jpg. You want to reference this image file in your VisualForce page. Which of the following Code Snippets can be used to achieve the desired result?
 Answers: • <apex:image url="{!URLFOR($Resource.Testpack , 'hills.jpg')}" width="50" height="50" />

 5. Which of the following Managed package Components contain a Subscriber and Developer Editable attribute?
 Answers: • Home Page Layout

 6. Which of the following is/are required to convert a Lead into an Account and Contact?
 Answers: • All of the above

 7. What is the field type of the AccountNumber field name of the Account object?
 Answers: • textarea

 8. Which of the following are examples of Assignment operator expressions?
 Answers: • +=

 9. What type of object can be added to your organization's information using the create() API call?
 Answers: • Both a and b

 10. Which of the following fields of the Case API object cannot be updated?
 Answers: • CaseNumber

 11. In which type of Salesforce Edition can a Managed package be created?
 Answers: • Developer

 12. Which of the following Access Levels can be granted under Apex Managed Sharing?
 Answers: • All of the above

 13. What is the description of the Lead object?
 Answers: • It defines a prospect or potential Opportunity.

 14. The following is a VisualForce code snippet:

 <apex:page standardController="Account">
 <apex:pageBlock title="Contacts">
 <apex:pageBlockTable value="{!account.Contacts}" var="contact">
 <apex:column value="{!contact.Name}"/>
 <apex:column value="{!contact.MailingCity}"/>
 <apex:column value="{!contact.Phone}"/>
 </apex:pageBlockTable>
 </apex:pageBlock>
 </apex:page>

 It displays the Name, Mailing City, Phone details of a particular contact. Which of the following modifications will enable the above VisualForce code to return the data as a Microsoft Excel sheet?
 Answers: • <apex:page standardController="Account" contenttype="application/vnd.ms-excel">

 15. The following is a VisualForce code snippet:

 <apex:page standardController="Account" recordSetVar="accounts">
 Answers: • It is an example of VisualForce Standard Controllers.

 16. Which of the following API calls are supported by the AssignmentRuleHeader soap?
 Answers: • All of the above

 17. A Custom Component named "myCustomComponent" is created and has the following code:

 <apex:component>
 <b>
 <apex:outputText value="This is a custom component."/>
 </b>
 </apex:component>

 Which of the following code snippets depicts the correct way to call the above custom component in a VisualForce page, provided, both of these are defined in the same namespace?
 Answers: • <apex:page standardController="Account"> <c:myCustomComponent/> </apex:page>

 18. Which of the following User Permissions are needed to create test drives and publish AppExchange packages to AppExchange?
 Answers: • Create AppExchange Packages

 19. State whether the following statement is True or False.

 In the Iteration method of accessing components, the concept of DOM ids is used.
 Answers: • False

 20. Which of the following objects is associated with errors relating to create(), update(), and delete() method calls?
 Answers: • AsyncResult object

 21. Which of the following keywords are used with reference to Classes, Objects and Interfaces in the Apex Code?
 Answers: • All of the above

 22. Apex allows developers to lock sObject records while they are being updated in order to prevent race conditions and other thread safety problems. Which of the following keywords is used, in SOQL statements for Locking?
 Answers: • FOR UPDATE

 23. Which of the following field properties is not supported for the PersonContactId field name of the Account object?
 Answers: • Nillable

 24. Which of the following properties is not associated with Managed Packages?
 Answers: • Upgradeable

 25. In which type of relationships among objects is the object not deleted when its related product is deleted?
 Answers: • Lookup

 26. A VisualForce page definition consists of VisualForce Markup, which is made up of <apex:page> tags. How many such tags are allowed in a VisualForce page?
 Answers: • Only One

 27. What is the data type of the size property of the QueryResult object returned by a query() call?
 Answers: • int

 28. What is the maximum number of characters in the OldValue field of SolutionHistory object?
 Answers: • 255

 29. In order to modify existing customizations in an organization using XML metadata files, which of the following method calls will be used?
 Answers: • deploy()

 30. Which type of the CRM approach does Salesforce follow?
 Answers: • Sales Force Automation(SFA) CRM

 31. Unit tests are class testing methods that verify whether a particular piece of code is working properly. Which of the following is not a feature of Unit tests?
 Answers: • A Unit test commits data to the database.

 32. Which of the following Typographical Conventions is used to represent variables in Apex?
 Answers: • Bold

 33. What is the maximum number of Custom Apps that can be created using the Developer
 Edition?
 Answers: • 10

 34. What is the difference between the queryAll() and queryMore() calls?
 Answers: • queryAll() returns the records count of more than 500 returns while queryMore() also returns the records that have been deleted because of a merge or delete.

 35. Which of the following methods is not defined under ApexClass ?
 Answers: • describeMetadata()