Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

SEO Test Answer

1. Which of the following image file types can be indexed by Google?
 Answers: • PNG

 2. Which of the following correctly describes what are considered to be "Doorway pages"?
 Answers: • Sets of poor-quality pages where each page is optimized for a specific keyword or phrase.

 3. What would be the impact of meta keywords on Google's ranking algorithm?
 Answers: • Meta keywords are not used by Google.

 4. Which of the following best describes the practice of "Google Bowling" from a negative SEO context?
 Answers: • Knocking a competitor out of the search results by pointing hundreds or thousands of low trust, low quality links at their website.

 5. Which of the following HTTP headers tells search engines when content has been changed since the site was last crawled?
 Answers: • If-Modified-Since

 6. ]Which of the following is not a valid goal type from the perspective of Google Analytics?
 Answers: • Pages/Screens per visit

 7. Which of the following best describes a blog "TrackBack"?
 Answers: • An automated notification that a website mentioned another website; it is a built-in feature on most popular blogging software programs.

 8. Which of the following practices are allowable under Google Webmaster Guidelines?
 Answers: • Advertising links that use the nofollow attribute.

 9. Please choose which of the following tool belongs to the Bing Search Engine?
 Answers: • SEO Analyzer

 10. Which of the following rich snippet formats are supported by Google? Select all that apply.
 Answers: • Microformats


 11. Which of the following is not a valid method for verifying site ownership on Google?
 Answers: • None of these.

 12. Which of the following statements is true about Sitemaps?
 Answers: • A Sitemap file must contain no more than 50,000 URLs and must be no larger than 50MB when uncompressed.

 13. Which of the following HTML attributes can be used to provide descriptive text for site assets that a search engine crawler doesn't typically recognize?
 Answers: • ALT

 14. Which of the following practices may improve the Domain Authority rank of an automobile trading website?

 A: Submitting the website to all directories that are available.
 B: Getting backlinks from auto-niche blogs.
 C: Getting backlinks from fashion-niche blogs.
 D: Using Robots to post on forums.
 E: Manually posting at least 50 comments/day.
 Answers: • B

 15. Which of the following is an example of "Cloaking", which is considered a "black hat" SEO technique?
 Answers: • Sending a visitor to a different URL than the one they initially requested.

 16. Which is the correct usage of the Keyword Planner Tool in order to get a Phrase Match search volume for "New York hotels"?
 Answers: • "New York Hotels"

 17. Which of the following statements is true about the effect of page load times to a page's ranking in Google's search results?
 Answers: • Page load times affect a page's ranking, but is given lesser importance compared to a page's relevance to the search query.

 18. Which of the following is true about Google's treatment of keyword density in a given page?
 Answers: • Artificially increasing keyword density offers diminishing returns and may be penalized for "keyword stuffing" if taken too far.

 19. Which of the following examples are considered by Google as "auto-generated" content? Select all that apply.
 Answers: • Text generated from scraping Atom/RSS feeds or search results

 20. Which of the following are recommended actions to take when a website is penalized by an "Unnatural links to your site" Manual Action from Google? Select all that apply.
 Answers: • Using the Google Webmaster Tools to disavow any offending links that the site management isn't responsible for.

1 comment:

  1. I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand.http://www.easily-business.net |

    ReplyDelete