Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Time Management Test Answers (new)

General Management jobs are very simple and easy work in Upwork, For this kinds of jobs you do not have to be the IT expert. This test answers will help you to get General Administrative job in Upwork.

Here you will find most recent Upwork Time Management Questions with Answers for General Management category. Please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1. Which of the following '5S' tools makes things easier to locate?
 Answers: • Standardize
 
 2. Which of the following statements is/are true?
 
 i)You should not worry about things you cannot change.
 ii)You should always set yourself unachievable targets so that you are always striving as hard as possible.
 Answers: • Only i is true
 
 3. According to Time Management principles, meetings are _______
 Answers: • primarily about avoiding getting on with real work.
 
 4. Which of the following is NOT an application of a Gantt chart?
 Answers: • Mapping the dependencies between activities.
 
 5. Delivering a motivating speech to employees can best be described as __________.
 Answers: • investing time.
 
 6. Which of the following statements is/are true?
 i)It is generally better to implement a fit-for-purpose rather than perfect solution.
 ii)Non-IT-based tools should not be used to assist in planning one's time.
 Answers: • Only i is true
 
 7. Which of the following statements is/are true?
 i)Time should not be wasted in reviewing performance, but used to plan the next task.
 ii)To be of any value, monitoring activities must result in decisions being made.
 Answers: • Only ii is true
 
 8. Which of the following statements is/are true?
 i)It is generally more efficient to respond to crises as they arise rather than invest time in preventing them.
 ii)An effective process should never be modified.
 Answers: • Only ii is true
 
 9. Which of the following activities is not an example of 'investing' time?
 Answers: • Designing a more efficient process
 
 10. For effective time management, SMART objectives should be set. Which of the following is not part of the acronym 'SMART'?
 Answers: • Achievable
 
 11. Which of the following symptoms could NOT be the result of stress?
 Answers: • Headaches.
 
 12. Which of the following statements is/are true?
 i)Deadlines are always a motivating factor.
 ii)Time management principles do not apply to the staff primarily engaged In routine tasks.
 Answers: • Only ii is true
 
 13. Which of the following techniques was/were created by Jiro Kawakita?
 Answers: • Nominal Group Technique
 
 14. Which of the following statements is/are true?
 i)For optimal performance, work should be entirely stress-free.
 ii)Stress only applies to work-related issues.
 Answers: • Only ii is true
 
 15. Which of these is a hindrance in overcoming procrastination?
 Answers: • Following a Time Management schedule
 
 16. Which of the following might hinder the implementation of a Time Management approach?
 i)Highly-motivated employees
 ii)Lack of funds to invest in tools
 iii)Predictable tasking
 iv)Workplace culture
 Answers: • Only i and ii
 
 17. In which of the following situations would investing time be inadvisable?
 Answers: • Where the cost of the investment is high.
 
 18. Which of the following variables must be balanced against 'schedule' to assess the effectiveness of a process?
 i)Quality
 ii)Scale
 iii)Cost
 Answers: • Only ii
 
 19. Which of the following statements is/are true?
 i)Managers who delegate usually experience lower absenteeism and staff turnover.
 ii)Someone who manages their time efficiently should never have to refuse to take on a task.
 Answers: • Only ii is true
 
 20. ________ is a drive and a stimulus that helps you to accomplish goals.
 Answers: • Motivation
 
 21. Which of these is not necessarily a key element of a Time Management plan?
 Answers: • Prioritizing goals
 
 22. A/An ___________ is a specialized chart that exhibits data collected in such a way that important points necessary for the process under improvement can be demarcated.
 Answers: • Time Chart
 
 23. Which of these is a principle of Time Management?
 Answers: • Be reactive, not proactive
 
 24. The time spent planning an activity should
 Answers: • not be included in calculating its overall cost.
 
 25. The 'Just-In-Time' approach to production means
 Answers: • prioritising 'schedule' above any other variable.
 
 26. Which of the following is the best definition of 'spending' time?
 Answers: • Using time unproductively.
 
 27. Conducting a 'time and motion study' is primarily a means of:
 Answers: • identifying underperforming workers.
 
 28. Which of the following may affect your ability to handle stress?
 i)Illness
 ii)Hormones
 iii)Tiredness
 Answers: • Only i
 
 29. Which of the following statements is/are true?
 i)Some types of tasks are better suited to certain times of the day than others.
 ii)It is always better to prioritize 'urgent' tasks above 'important' ones.
 Answers: • Only i is true
 
 30. According to the '5S' approach, which of the following implies keeping your environment clean and clear?
 Answers: • Setting in Order
 
 31. Who proposed the Pareto principle?
 Answers: • Henry Kissinger
 
 32. A/an ________ is an organized set of schedules which lists the time and the task/s to be executed.
 Answers: • timetable
 
 33. In which of the following situations is 'Nominal Group Technique' used?
 i)When the group has new members
 ii)When some members are not participating
 iii)When tasks are allotted scores according to their importance
 iv)When the manager wants to reduce his workload
 Answers: • Only ii and iii
 
 34. 'Pareto Analysis' is also known as the ________ rule.
 Answers: • 80/20
 
 35. Using __________ is an easy and fast way to achieve consensus on an issue.
 Answers: • Delegation
 
 36. Which of these techniques is usually associated with the Nominal Group Technique?
 Answers: • Delphi Method
 
 37. Which of the following statements is/are true?
 i)Time should not be invested in training unskilled staff.
 ii)Investing time incurs short-term opportunity costs.
 Answers: • Both are true
 
 38. 'Load-smoothing' is best defined as:
 Answers: • minimising risk by using multiple suppliers.
 
 39. Which of the following is NOT a sensible way of handling stress?
 Answers: • Increased alcohol consumption.
 
 40. What do the lengths of the bars in a Pareto chart indicate?
 Answers: • Urgent Tasks
 
 41. Which of the following is NOT an effect associated with a 'Just-In-Time' approach to production?
 Answers: • Increased vulnerability to the reliability of suppliers.
 
 42. Which of these does not get increased when you adopt a Time Management schedule?
 Answers: • Efficiency
 
 43. Which of the following exacerbates rather than actually causes stress?
 Answers: • Excess workload.
 
 44. Which of these is a time stealer?
 Answers: • Red Tape
 
 45. On what basis are the scores allotted in an Action Priority Matrix?
 i)The effect of the activity that is undertaken
 ii)The time that gets wasted in procrastination
 iii)The effort involved in doing the work
 Answers: • None of the above
 
 46. Which of the following statements is/are true?
 i)A complicated task is best decomposed into a series of discrete, manageable tasks.
 ii)It is better to switch frequently between concurrent tasks rather than complete them sequentially.
 Answers: • Only ii is true
 
 47. Which is the first step in a Time Management schedule?
 Answers: • Reviewing your plan
 
 48. What are 'displacement activities'?
 Answers: • Activities undertaken to put off starting something more difficult.
 
 49. Every item is allotted a/an _________ in Time Charts.
 Answers: • house