Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Understanding differences in British and American English Test Answers (new)

Upwork's Translation Skills test category is important all English Translator. Here in this post, you will find more then 100 and most recent Upwork test questions and correct answers of Understanding differences in British and American English Test.

Search your desired answers of the Upwork Understanding differences in British and American English Test by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. What is the British English word used to refer to the American English word "pants"?
 Answers: • trousers

 2. What does the British term "uni" mean in American English
 Answers: • College

 3. What is the American English equivalent of the British English expression "flogging a dead horse"?
 Answers: • beating a dead horse

 4. The term "dustman" is not an American English word. What does the word "dustman" mean in British English?
 Answers: • a trash collector

 5. What does the term "curriculum vitae (or CV)" refer to in American English?
 Answers: • rèsumè

 6. Choose the most common British usage: I need to stop and fill my car with some _____, my tank is empty.
 Answers: • petrol

 7. Which of the following is a spelling typical of American English?
 Answers: • analyze

 8. What is the American English equivalent of the British English word "flat"
 Answers: • apartment

 9. Which of the following is an example of a spelling typical of British English?
 Answers: • colour

 10. The closest American English expression to the British English expression "Going on holidays" is
 Answers: • Taking a vacation

 11. Which British English word is used for the American English word "elevator (of a building)"?
 Answers: • lift

 12. The word "biscuit" in British English refers to what word in American English?
 Answers: • cookie

 13. She got a great price on her flat. What is the American term for "flat"?
 Answers: • Apartment

 14. What is the British English equivalent of elevator?
 Answers: • lift

 15. Which of the following is a spelling typical of British English ?
 Answers: • honour

 16. In American English, the word "pants" is typically used to describe outerwear worn over the legs and abdomen. What word is used in British English?
 Answers: • trousers

 17. Which of the following is a noun commonly used in British English which is used in American English to signify an Elevator?
 Answers: • a lift

 18. What is a British English word synonymous with the word cookie?
 Answers: • biscuit

 19. Which of the following is an example of a spelling typical of American English?
 Answers: • color

 20. What does the "ground floor" in British English typically correspond to in American English?
 Answers: • first floor

 21. In American English, what does it mean to ask for the check after a meal?
 Answers: • You are asking for the bill

 22. In British English the phrase "Zebra Crossing" is used to describe what in American English?
 Answers: • a pedestrian crosswalk

 23. In American English, the word "football" is used to name a sport played with a lemon shaped ball and large shoulder pads. What sport does the word "football" identify in British English?
 Answers: • soccer

 24. Which of the following is a spelling typical of American English?
 Answers: • honor

 25. "Hello" is a common greeting in both the UK and America. Which of the following is a more common, shortened version of this greeting used in America?
 Answers: • Hi

 26. Choose the correct spelling in American English:
 Answers: • The fire place made the room quite cozy.

 27. In American English, the words mad and angry have the same meaning. What does the term "mad" mean in British English?
 Answers: • insane

 28. What is the American English equivalent of the British English word "autumn"?
 Answers: • fall

 29. In American English the term intersection is used to describe when two or roads meet. What is this term in British English?
 Answers: • a crossroads

 30. When a British person is knackered, what is s/he feeling?
 Answers: • Exhausted

 31. In British English, chips are equivalent to the American term ____.
 Answers: • fries

 32. Which of the following is not a typical American English spelling?
 Answers: • organise

 33. In American English "( )" marks are known as "parentheses". What are they often referred to as in British English?
 Answers: • brackets

 34. Former British Prime Minister Tony Blair is quoted as saying "Terrorism is wrong, full stop". What would be the American English equivalent?
 Answers: • Terrorism is wrong, period

 35. Which of the following is an example of a spelling typical of American English?
 Answers: • recognize

 36. In British English, if your milk has "gone off" is has done what in American English?
 Answers: • gone bad

 37. What is the British English equivalent of the American English term "counter-clockwise"?
 Answers: • anti-clockwise

 38. In British English, the abreviation "WC" stands for...?
 Answers: • water closet

 39. Choose the most common American usage: It's dark outside, I'm going to go grab a ______.
 Answers: • flashlight

 40. What is the American English equivalent of the British English expression "touch wood"?
 Answers: • knock on wood

 41. In British English the word 'knackered' means what in American English?
 Answers: • exhausted

 42. A 'tyre' in British English is called what in American English?
 Answers: • a car tire

 43. Which of the following is a spelling typical of British English?
 Answers: • centre

 44. Which of the following vehicle nouns is not typical of American English?
 Answers: • lorry

 45. In British English, a sweet treat typically made with flour, butter and water is called what?
 Answers: • a biscuit

 46. In British English, a rubber is an eraser. What does the term "rubber" typically mean in American English?
 Answers: • a condom

 47. Which of the following is an example of a spelling typical of British English?
 Answers: • recognise

 48. In American English, the word Randy is often a name. This is a completely different concept in British English. What does the word "randy" mean in British English?
 Answers: • to desire a person intimately

 49. If you use British English and are eating chips, what are you eating in American English?
 Answers: • french fries

 50. The word "garbage" is often used in American English to refer to household waste. What is the British English equivalent?
 Answers: • rubbish

 51. Which of the following is a spelling typical of British English?
 Answers: • monologue

 52. The plural of "Math" in British English is which of the following?
 Answers: • maths

 53. Which of the following is the American English equivalent of the word "Lorry" in British English?
 Answers: • a truck

 54. In Britain, political candidates "stand for election". What would be the American English equivalent?
 Answers: • run for office

 55. What is the American English word for the British English word "pavement"?
 Answers: • sidewalk

 56. Which of the following words is typical of British English?
 Answers: • petrol

 57. Which of the following is a spelling typical of British English?
 Answers: • traveller

 58. Choose the most common British usage: I took a week long ______ last summer.
 Answers: • holiday

 59. In American English, a wallet is typically a folding container used to store money. What is this called in British English?
 Answers: • a billfold

 60. The infant needed to get her napkin changed. Is "napkin" British or American English?
 Answers: • British

 61. In British English, you would go where to pick up your prescription?
 Answers: • a chemist

 62. In British English, what word is used to refer to the covering for the engine on a car?
 Answers: • a bonnet

 63. What does the word "Jelly" refer to in British English?
 Answers: • a dessert made of colored gelatin

 64. Which of the following is a typically British English word?
 Answers: • motorway

 65. What is a UK quid?
 Answers: • A pound

 66. Choose the most common usage in American English: He erased the drawing with a(n) ______.
 Answers: • eraser

 67. What British English word is used for the American English word "comforter"?
 Answers: • duvet

 68. What is the British English equivalent of the American English expression "a tempest in a teapot"?
 Answers: • a storm in a teacup

 69. The American word "sneakers" is equivalent to _____ in British English.
 Answers: • trainers

 70. What is the British English equivalent of the American English expression "take it with a grain of salt"?
 Answers: • take it with a pinch of salt

 71. Which of the following is not typically used in British English?
 Answers: • gotten

 72. Which of the following is a spelling typical of British English?
 Answers: • oestrogen

 73. What is the British English equivalent for the American English work "trunk (of a car)"?
 Answers: • boot

 74. What is the British English equivalent of the American English expression "skeleton in the closet"?
 Answers: • skeleton in the cupboard

 75. Which of the following is unique to British English?
 Answers: • The dust bin

 76. Which of the following is not commonly used as a past tense or past participle in British English?
 Answers: • gotten

 77. In British English, a group of individuals is treated as a single entity. Which of the following would be a correct sentence, according to this rule?
 Answers: • The Parliament sits in its chairs.

 78. Which of the following is not a noun with a typical American English spelling?
 Answers: • annexe

 79. What is the British English equivalent of the American English expression "blow (or toot) one's horn"?
 Answers: • blow one's own trumpet

 80. There are some differences in pronounciation between British and American English. In American English, the h in the word "herb" is not pronounced. Is this the case with British English?
 Answers: • no, in British English you pronounce the h

 81. In American English, the word "Caravan" is often used in association with gypsies and carnivals. In British English, what does this word identify?
 Answers: • a trailer

 82. The term "Lady Bird" is a British English word used to signify what animal in American English?
 Answers: • a lady bug

 83. True or false? A British motorbike is the same thing as an American dirtbike.
 Answers: • False

 84. In British English, the idea of a main street or thoroughfare is called what?
 Answers: • a high street

 85. Which of the following words is typical of British English?
 Answers: • postman

 86. What is the British English equivalent of the American English expression "sweep under the rug"?
 Answers: • sweep under the carpet

 87. There are several differences in vocabulary between British and American English. Which of the following represents a term used by speakers of British English?
 Answers: • anti-clockwise

 88. What is the British English equivalent of the American English expression "a drop in the bucket"?
 Answers: • a drop in the ocean

 89. Select the sentence that implements British English:
 Answers: • You must fulfil your duties.

 90. In American English, the word "cupcake" identifies a small cake that typically fits in the palm of one's hand. What is this cake called in British English?
 Answers: • a fairy cake

 91. What do you commonly call a zipper in British English?
 Answers: • A zip

 92. In American English, the word "undershirt" is used to describe a shirt worn under an outer shirt like a sweater. What word is used in British English?
 Answers: • a vest

 93. In British English, which of the following is the definition of the word "Juggernaut"?
 Answers: • an 18 wheel truck

 94. Which of the following is not a typical American English wording?
 Answers: • sailing boat

 95. In British English prom might refer to a _____, while it would likely refer to a _____ in American English.
 Answers: • concert; high school dance

 96. Which of these statements is true?
 Answers: • A UK pint is larger than a US pint

 97. In British English, a sweater might be called a:
 Answers: • All of these are possible options

 98. What can "buck" mean to an American person?
 Answers: • All choices are correct

 99. The word "skip" is not only a verb in British English. Which of the following is it used to identify?
 Answers: • a dumpster

 100. A British first aid kit contains paracetamol, which should be replaced with ______ in a US first aid kit.
 Answers: • acetaminophen

 101. In British English, a "scrappy" person is likely:
 Answers: • fiesty and opinionated

 102. In British English, an "articulated lorry" is used to describe what in American English?
 Answers: • a tractor trailor

 103. In American English, if a discussion ends in a "moot point" the subject is no longer relevant. Is this the case with the British English definition of "moot"?
 Answers: • this is not the case

 104. Is the following usage acceptable in British english? Which company are coming to the event.
 Answers: • Yes

 105. What American word is equivalent to the British term "tom"?
 Answers: • Prostitute

 106. ___ is a British term for greenhouse.
 Answers: • stove