Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Business Writing Skills Certification Test Answer

In this post you will find Upwork Business Writing Skills Certification Test Answers of Upwork Miscellaneous Certification Category, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test questions
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. To keep emails sounding friendly, you should use contractions.
 Answers: • True

 2. What is a "dateline" in a press release?
 Answers: • A line at the beginning of the press release that includes the city you are based in and the date of the press release

 3. How long should your memo be?
 Answers: • Ideally, no longer than 1 page

 4. In business writing you should try to use gender neutral terms as often as possible.
 Answers: • True

 5. What should you always include when writing a business email?
 Answers: • Date

 6. Ideally, how long should your resume be?
 Answers: • 2 pages

 7. Never consider your resume to be _____.
 Answers: • Complete

 8. What piece of information should you always include in a resume, a thing which job seekers often forget?
 Answers: • A job objective

 9. When you write a press release, you should think like what?
 Answers: • A journalist

 10. You should always include a date by which you want a reply in a fundraising letter.
 Answers: • False


 11. What one thing is more important than all others when writing for business?
 Answers: • Knowing how to "sell" through your words

 12. Which of the following is the best use of active verbs?
 Answers: • We sure tried to get the best deal

 13. In what kind of business letter should you include a catchy headline?
 Answers: • Sales letter

 14. In the rough draft of your business report, you shouldn't worry about what?
 Answers: • How strong your voice is throughout

 15. What does "PAR" stand for?
 Answers: • Problem-action-results

 16. It's perfectly OK to mix fonts and point sizes when writing a sales letter.
 Answers: • True

 17. A mailing list for email is almost always preferable to sending an email to each person individually.
 Answers: • False

 18. When is it appropriate to send lewd jokes or pictures in a business email?
 Answers: • Never

 19. It's perfectly acceptable to have more than one resume, each targeted to different kinds of jobs you are looking for.
 Answers: • True

 20. Which of the following is NOT a way in which a job objective is useful?
 Answers: • You have a chance to present yourself as capable, confident and employable

 21. What should be your "voice" in a business letter?
 Answers: • First person

 22. What should you do if you are asked to include your opinion or interpretation in a business report?
 Answers: • Keep that part separate from the main body of the report

 23. If your memo is very long, you should include what?
 Answers: • An elevator summary at the top

 24. A business memo should always start how?
 Answers: • The date

 25. What are you appealing to while writing a fundraising letter?
 Answers: • Your recipient's charitable spirit

 26. What is a comma splice?
 Answers: • When you place a comma where a semicolon or period should be

 27. What kind of letter does not follow a standard business letter format?
 Answers: • Fundraising letter

 28. Under no circumstances should you fire someone in email.
 Answers: • True

 29. In the block business letter format, all writing is flush left, even your return address information.
 Answers: • True

 30. What is the best approach while including an attachment with your email?
 Answers: • Inform the reader in the body of the email that you are including an attachment

 31. Memos can save ____
 Answers: • Money

 32. Where does a memo rank in formality?
 Answers: • Less formal than a business letter but more formal than an email

 33. In the first complaint letter you write (and you might end up writing more than one on the same topic), what should you keep out of it?
 Answers: • A suggestion as to how you want to be compensated for your loss, trouble, etc.

 34. You should always sign your business memos.
 Answers: • True

 35. "He ran." is considered a complete sentence.
 Answers: • True

 36. Which of these is an optional item to include in a business report?
 Answers: • Appendices

 37. Why should you always send your emails in text format?
 Answers: • Some email programs "read" html formatted emails differently

 38. What should you avoid when sending emails to a group of people on a mailing list?
 Answers: • A very long email

 39. What one action should you perform again and again when writing for business?
 Answers: • Proofread

 40. It's never appropriate to use the body of an email as your cover letter.
 Answers: • False

 41. What is an elevator summary when referring to email?
 Answers: • It's a summary of the email – basically the amount of information you'd be able to give someone during a ride in an elevator

 42. You should always keep your verbs in the _____ tense.
 Answers: • Present

 43. A run-on sentence is always incorrect.
 Answers: • False

 44. You should always try to read your writing out loud if you can.
 Answers: • True

 45. Which is the most popular format for business letters?
 Answers: • Block

No comments:

Post a Comment