Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Upwork Photography Certification Test Answers

Here you will find Upwork Photography Certification Test Answers of Miscellaneous Certification Category with more then 77 questions and answers, please press Ctrl + F to find your desired answers of the test
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. What two processes had to be "discovered" before the art of Photography was truly born?
 Answers: • Optical or • Chemical

 2. What does "Framing" an image refer to?
 Answers: • Following the rule of thirds

 3. Which lens would be considered "normal" on a 35mm film or equivalent full frame digital camera?
 Answers: • 85mm

 4. If the proper exposure at ISO 800 is f5.6 at 1/250, the proper exposure at ISO 100 would be f5.6 at __________.
 Answers: • 1/2000

 5. Copal is a type of __________.
 Answers: • shutter

 6. What does the guide number of a flash describe?
 Answers: • How close it can be placed to the subject

 7. A butterfly is a name for __________
 Answers: • a grid for a soft box.

 8. The "circle of confusion" is a term related to determining the __________.
 Answers: • depth of the field

 9. Images saved as jpegs are saved with lossless compression.
 Answers: • False

 10. Which is the hardest type of light to achieve pleasing images in?
 Answers: • Diffused light



 11. A reversal film is also referred to as a __________
 Answers: • slide or transparency film.

 12. A color that can't be reproduced in the final image is called __________.
 Answers: • out of gamut

 13. When using a flash on most cameras, using too high a shutter speed will result in_________.
 Answers: • dark cut off section.

 14. Chromatic aberration is the inability of a lens to focus __________ on a single point.
 Answers: • colors.

 15. In a 300mm 2.8 lens, the number 2.8 refers to __________
 Answers: • the maximum aperture for the lens.

 16. A scrim is used to __________
 Answers: • diffuse the light.

 17. What does shallow depth of field mean?
 Answers: • That there is a limited area of focus in which to place items.

 18. When shooting with a view camera at infinity, the bellows extension factor would be __________.
 Answers: • 1.5

 19. Another name for a medium format camera would be __________.
 Answers: • Any of the three

 20. Which lens is generally considered the best for taking high quality, natural looking portraits on a 35mm film or "full frame" digital camera?
 Answers: • 85mm f1.8

 21. On a zoom lens, 3.5-5.6 means it has __________
 Answers: • a variable maximum aperture.

 22. Moire is caused when there is an interaction between __________ in a subject and the pixels that make up the digital image.
 Answers: • patterns

 23. Using a longer lens will __________
 Answers: • compress the features of the subject.

 24. A lighting ratio of 1:1 will produce an image that is __________.
 Answers: • flat

 25. Vignetting is __________
 Answers: • dark corners on an image.

 26. A "catchlight" is __________
 Answers: • a highlight in a subject's eye.

 27. The smallest element in a digital image is ______.
 Answers: • a pixel

 28. Bit depth refers to __________
 Answers: • the amount of color that can be rendered by a single pixel.

 29. The coatings on a lens are designed to increase image quality by __________
 Answers: • reducing reflections from the surface of the glass.

 30. RAW means that when an image is saved to the camera's memory, it is saved_____________
 Answers: • remains unprocessed by the camera software.

 31. The amount of energy a capacitor in a power pack can store is called watt seconds.
 Answers: • False

 32. A shutter speed of ½ of a second or longer should be used when hand holding a camera.
 Answers: • False

 33. If you change your shutter speed from 1/60 to 1/250, you need to change your aperture from f11 to _____ to keep your exposure the same.
 Answers: • f5.6

 34. A lens that focuses light using concentric glass rings is called a/an __________ lens.
 Answers: • fresnel

 35. Images that are considered editorial can be described as __________
 Answers: • images that are not designed to sell a particular item or idea.

 36. Bracketing is a term used to describe __________
 Answers: • shooting multiple exposures of the same image.

 37. What problem can you often have when a subject is backlit?
 Answers: • Underexposed subjects

 38. In architectural Photography it is important to __________
 Answers: • keep verticals parallel.

 39. In order to prevent red eye that often happens in flash photography, it is best to__________
 Answers: • move your light off the camera axis.

 40. Each photodiode or pixel on a standard digital chip can record all three of the colors used in digital photography.
 Answers: • True

 41. A candid approach to wedding Photography can also be called the photojournalistic style.
 Answers: • True

 42. Kelvin degrees represent the __________ of a source of light.
 Answers: • color temperature

 43. Extension tubes will change __________
 Answers: • the focal length of a lens.

 44. What do F-stops really refer to?
 Answers: • How much light you let into the camera

 45. Computer monitors use both the RGB and CMYK color spaces.
 Answers: • False

 46. Sharpening settings used when processing images should vary depending on the subject.
 Answers: • True

 47. A gray card used to determine proper exposure reflects __________ of the light that strikes it?
 Answers: • 18%

 48. What effect does putting a grid or honeycomb on a light source have?
 Answers: • It diffuses the light.

 49. What does the Rule of Thirds refers to?
 Answers: • Placement of elements in the image

 50. Incident light meters work by reading the light that reflects off of a subject.
 Answers: • True

 51. The higher the f-stop number, the more the light allowed into the camera.
 Answers: • False

 52. What does saturated color refer to?
 Answers: • Bright, brilliant colors

 53. To get the most accurate colors, you should __________
 Answers: • use a gray card or diffusion filter to set the correct balance.

 54. When undiffused, a strobe light and a tungsten light will generally produce the same quality of light.
 Answers: • True

 55. Light travels in a straight line until it is __________
 Answers: • refracted.

 56. Diffused light is created in a photo studio through the use of screens and large light sources.
 Answers: • True

 57. When working in digital editing software, sharpening is achieved by increasing the contrast between __________
 Answers: • distinct colors.

 58. What might you do to add drama and interest to an image taken in snow?
 Answers: • Find a source of bright color

 59. The inverse square law is used in reference to __________
 Answers: • the intensity of light that reaches a subject.

 60. A prime lens is also called a __________.
 Answers: • fixed focal length lens

 61. The step pattern seen on an enlarged digital photographic image is called __________.
 Answers: • Aliasing

 62. What do polarizing filters help you to remove from or reduce in your photos?
 Answers: • Reflections

 63. Flash or strobe is considered an artificial light.
 Answers: • True

 64. The features called swing and tilt are available on most high end 35mm and equivalent digital cameras.
 Answers: • False

 65. Fake walls used on Photography sets are often referred to as __________.
 Answers: • screens

 66. A view camera differs from other cameras in that it can control __________.
 Answers: • both perspective and the depth of the field

 67. Where is the final image in a digital camera stored?
 Answers: • In the memory card or stick

 68. If an image is overexposed, which of the following would most likely be the cause?
 Answers: • Moving to a lower aperture number

 69. Images produced by digital cameras are __________.
 Answers: • raster based

 70. Using a larger aperture will result in _________
 Answers: • more depth of field.

 71. In lighting, modeling means you are __________
 Answers: • having your subject pose in a particular manner.

 72. TTL stands for __________.
 Answers: • Through the Lens

 73. The word noise is to digital Photography as __________ is to a film.
 Answers: • grain

 74. Another name for a key light is __________.
 Answers: • main light

 75. Aerial perspective is __________
 Answers: • the effect of atmosphere on distant subjects.

 76. Digital Photography has eliminated the need to get a good exposure.
 Answers: • True

 77. Banding or posterization in a digital image is caused when there isn't enough information to reproduce different shades of color.
 Answers: • True

2 comments: