Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Flex Builder 2 Test Answers

1. Given the following CSS style declaration, which type of style selector is being used?

 <mx:Style>
 Button{
 font-size:30pt;
 color:#FFFFFF;
 }
 </mx:Style>
 Answers: • Global selector

 2. Given a DataGrid which is placed inside a Panel(Height=300, width=500), how would you set the height and width of the datagrid so that it automatically changes (to fit in the panel) whenever the panel is resized?
 Answers: • height = 0, width = 0

 3. What is the maximum no. of <mx:Script> blocks that can be defined in an mxml file?
 Answers: • 2

 4. What happens when we add an item(at runtime) to an array collection which is bound to the dataProvider of a Datagrid?
 Answers: • No change occurs in the UI.

 5. What does the pattern letter 'M' denote in the format string of a DateFormatter?
 Answers: • Minutes

 6. The dispatchEvent() method of the EventDispatcher class is used to______.
 Answers: • register an event listener

 7. You want to display a check box control on every row of a datagrid and have both render and change the value of a Boolean property of each data item named isSelected. Which is the correct syntax for the datagrid column in which the checkbox should appear?
 Answers: • <mx:DataGridColumn dataField="isSelected" editorDataField="value" rendererIsEditor="true"/>

 8. Given the following CSS style declarations, what will be the font color and font size of a label in the UI when the application is run?

 <mx:Style>
 global{
 font-size:10pt;
 color:#00FF00;
 }
 Label{
 font-size:30pt;
 color:#FFFFFF;
 }
 </mx:Style>
 Answers: • Font color= #FFFFFF and Font size=30

 9. With which of the following components can Item Renderers not be used?
 Answers: • Tree

 10. Given a TextInput of id 'myText', what would be the output of the following code snippet?

 myText.height = 20;
 myText.width = 50;
 trace("ExplicitWidth:" + myText.explicitWidth+ " ExplicitHeight:" + myText.explicitHeight);
 trace("Width:"+myText.width+ " Height:"+myText.height);
 myText.percentHeight=10;
 myText.percentWidth=25;
 trace("New ExplicitWidth:" + myText.explicitWidth + " New ExplicitHeight:" + myText.explicitHeight);
 Answers: • ExplicitWidth:NaN ExplicitHeight:Nan Width:50 Height:20 New ExplicitWidth:NaN New ExplicitHeight:NaN

 11. Which of the following is the correct way of setting the font color of a label to white(#FFFFFF) using the set style method?
 Answers: • setStyle("color","#FFFFFF");

 12. Which method of the ModuleLoader API is used to load a module?
 Answers: • loadModule()

 13. The priority of the busy Cursor in flex is ______.
 Answers: • low

 14. Given below is the declaration of a Wipe-Effect. What would be the duration of the wipe effect?

 <mx:WipeLeft id="myWipeEffect" duration="2000"/>
 Answers: • 2000 seconds

 15. The applicationComplete event of a container occurs before the creationComplete event?
 Answers: • False