Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Adobe Photoshop CS2 Test Answers

Here you will find most recent test questions and correct answers of Upwork Adobe Photoshop CS2 Test Answers for Graphics Designing category. This test is going to give you a better profile impression and help you to get the related jobs in Upwork. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.


1. Which among the following icon leads to Go to Adobe Bridge?
 Answers: • B
 
 2. Which among the following filter has been applied to produce such kind of effect?
 Answers: • Fibers
 
 3. Which among the following file format is not supported by Photoshop when you save images for web?
 Answers: • PSD
 
 4. In the given picture, what does the icon represent in the Layers palette denoted by A?
 Answers: • Style has been added to the layer
 
 5. State whether the statement is true or false:
 
 In the diagram given above of image ready, A represents Lock icon.
 
 Locking colors does not prevent them from dithering in a browser.
 Answers: • True
 
 6. State whether the statement is True or False.
 
 All filters can not be applied to 8-bit images.
 Answers: • False
 
 7. Which of the following tools works when you are in Bitmap Color mode?
 Answers: • Crop
 
 8. Which among the following determines how pixels are added or deleted while saving the file?
 Answers: • None of these
 
 9. State whether the statement is true or false.
 
 You can apply layer effects and styles to a background, a locked layer, or a group.
 Answers: • False
 
 10. What does Photomerge command do in Photoshop?
 Answers: • Causes Chromatic aberration in the picture
 
 11. You can make a selection prior to selecting the Patch tool. State whether its true or false.
 Answers: • False
 
 12. Which among the following file format will you be using to import annotations?
 Answers: • PDF
 
 13. In the diagram given above of web palette,which among the following slice includes a rollover effect?
 Answers: • D
 
 14. Which among the following is a windows keyboard shortcut for selecting Edge Highlighter tool in the Extract toolbox?
 Answers: • I
 
 15. Which among the following option represents Midtones in the given Histogram palette?
 Answers: • D
 
 16. What option will you be using to convert a layer-based slice to a user slice to unlink it from the layer in photoshop?
 Answers: • Click Promote To User Slice in the options bar
 
 17. In the given diagram A represents Out of Gamut option. Among which of the following color mode does this option work?
 Answers: • It suggest compatible color values to make it fall in range.
 
 18. If you resize, resample, remove alpha channels, or change the color mode or file format of a Filmstrip file in Photoshop, you won't be able to save it back to Filmstrip format.State whether the statement is true or false.
 Answers: • True
 
 19. In the diagram given above, which option represents Color replacement tool?
 Answers: • B
 
 20. Which among the following is a windows Function Key for showing and hiding Color palette?
 Answers: • F6
 
 21. Which among these is the right option to Warp an item?
 Answers: • Choose Edit > Transform > Warp
 
 22. Which among the following format is used for rendering three-dimensional images and animation?
 Answers: • PNG format
 
 23. What would happen if we set undefined feature to wrap around option in Displace Filter box?
 Answers: • It will extend the colors of pixels along the edge of the image in the direction specified
 
 24. State whether the statement is true or false.
 Embedding color profiles does not increase the size of PDF files.
 Answers: • True
 
 25. Which among the following is not a Light type in Lighting Effects?
 Answers: • RGB Light
 
 26. State whether the statement is true or false. For type layers, Lock Transparency and Lock Image options in the layer panel are selected by default and they cannot be deselected.
 Answers: • True
 
 27. Which among the following type of swatches can be shared with any other Adobe CS2 application by saving a swatch library for exchange?
 Answers: • Solid Swatches
 
 28. Which among the following file format supports layers?
 Answers: • JPEG
 
 29. What among the following is true about Color Separation?
 Answers: • When converting to indexed color, Photoshop builds a color lookup table (CLUT) and this process is called Color separation
 
 30. Which among the following is true about the Weighted optimization?
 Answers: • Produces low-quality results in critical image areas without greatly increasing file size
 
 31. ImageReady only uses the RGB mode to work with images. State whether the statement is true or false.
 Answers: • True
 
 32. Which among the following tool selects similarly colored areas?
 Answers: • Magic Wand Tool
 
 33. Why do we Choose Select > Reselect?
 Answers: • To reselect the most recent selection