Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Amazon Web Services (AWS) Test Answers

This is a Internet Concepts Category test. It is going to give you a better profile impressions which will help you to get the related jobs in Upwork. Here in this post, you will find most recent test questions and correct answers of Upwork Amazon Web Services (AWS) Test. Search your desired answers of the test question by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. One EC2 Compute Unit (ECU) provides the CPU capacity eQuivalentto:
 Answers: • 1.0-1.2 GHz 2007 Opteron

 2. Suppose you are making a request to the Amazon Flexible Payment Service and you get an error called InternalError. What is the cause of the error?
 Answers: • The transaction could not be completed because the tokens have incompatible payment instructions.
 

 3. Which of the following parameters are mandatory for the InstallPaymentInstruction operation of the Amazon Flexible Payment Service?
 Answers: • TokenType

 4. Which of the following statements are true with regard to the Amazon Mechanical Turk Notifications?
 Answers: • A notification can be sent through email.

 5. Once you create an Amazon Mechanical Turk HIT, you can't change its HITType.
 Answers: • True

 6. How do you access Amazon S3 buckets and objects that were created using <CreateBucketConfiguration>?
 Answers: • http://yourbucket.s3.amazonaws.com/yourobject

 7. What does the following Mechanical Turk web service request do?

 http://mechanicalturk.amazonaws.com/?Service=AWSMechanicalTurkRequester
 &AWSAccessKeyId=[tHe Requester's Access Key ID]
 &Version=2008-08-02
 &Operation=CreateQualificationType
 &Signature=[signature for this request]
 &Timestamp=[your system's local time]
 &Name=EnglishWritingAbility
 &Description=The%20ability%20to%20write%20and%20edit%20text
 &QualificationTypeStatus=Active
 Answers: • It creates a HIT named EnglishWritingAbility.

 8. Which of the following statements is not correct with regard to Elastic Block Store?
 Answers: • Amazon EBS are composed of Regions and Availability Zones.

 9. What will be the value of the Action attribute of the form where the bucket name is johnsmith?

 Example:
 <form action="???????" method="post" enctype="multipart/form-data">..</form>
 Answers: • http://johnsmith.s3.amazonaws.com/

 10. In which of the following cases can the status of a Mechanical Turk HIT change from Reviewing to Reviewable?
 Answers: • When the status parameter is set to Reviewable using the SetHITAsReviewing operation.

 11. Which of the following are the types of Grantee, that can access a bucket or an object of Amazon S3?
 Answers: • Both a and b

 12. The following request is submitted to the Amazon E-Commerce Service. What will be the outcome?

 http://webservices.amazon.com/onca/xml?Service=AWSECommerceService
 &SearcHIndex=All
 &Sort=salesrank
 &Keywords=Books
 &ResponseGroup=Medium,Offers
 &Count=50
 &Operation=ItemSearch
 &AssociateTag=[Your Tag Name]
 &SubscriptionId=[Your subscription id]
 Answers: • The request is error free.

 13. With regard to Amazon EC2, do volumes need to be un-mounted in order to take a snapshot?
 Answers: • Yes

 14. How many CNAME aliases can you have per distribution?
 Answers: • 1

 15. With regard to Amazon EC2, the amount of CPU that is allocated to a particular instance is expressed in terms of:
 Answers: • EC2 compute units

 16. Which of the following is not related to the RebootInstances Operation of EC2?
 Answers: • This operation is asynchronous; it only queues a request to reboot the specified instances.

 17. What will the Amazon S3 PutObjectInline operation do if an object already exists in a bucket?
 Answers: • It will overwrite the existing object in the bucket.

 18. Which of the following statements is not correct with regard to Amazon Simple Storage Service (Amazon S3)?
 Answers: • Write, read, and delete objects containing data from 1 byte to 5 gigabytes of each.

 19. What is the function of the RetryTransaction operation of the Amazon Flexible Payment Service?
 Answers: • If in case Error is returned by the request made by you, the transaction id can be sent again for request.

 20. With reference to the Amazon Fulfillment Web Service, what are inbound APIs used for?
 Answers: • Amazon picks your products from the inventory and packages them.

 21. With reference to the Amazon Flexible Payment Service, for how many days is a Reserve authorization valid?
 Answers: • 7 days

 22. In conjunction with which of the following other Amazon web services does Amazon SimpleDB service work?
 Answers: • Both b and c

 23. You have placed an order by Amazon Fulfillment Web Service and want to cancel the order. The order can't be canceled if the FulfillmentOrderStatus is:
 Answers: • All of above

 24. How is Amazon S3, TCP Window Scaling defined ?
 Answers: • It will improve network throughput performance between your operating system and application layer.

 25. You are going to create an Amazon Mechanical Turk HIT. Which of the following parameters are required in the request?
 Answers: • All of above

 26. How can you find user selectable kernels in Amazon EC2?
 Answers: • DescribeBundleTasks

 27. Which of the following is correct if CNAME is empty in Amazon CloudFront service?

 1.<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 <DistributionConfig xmlns="http://cloudfront.amazonaws.com/doc/2008-06-30/">
 <Origin>mybucket.s3.amazonaws.com</Origin>
 <CallerReference>20080930090000</CallerReference>
 <Comment>My comments</Comment>
 <Enabled>true</Enabled>
 </DistributionConfig><

 2.<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
 <DistributionConfig xmlns="http://cloudfront.amazonaws.com/doc/2008-06-30/">
 <Origin>mybucket.s3.amazonaws.com</Origin>
 <CallerReference>20080930090000</CallerReference>
 <CNAME/>
 <Comment>My comments</Comment>
 <Enabled>true</Enabled>
 </DistributionConfig>
 Answers: • 2

 28. In Amazon Mechanical Turk concept, which of the following is correct?
 Answers: • Both the human being and the computer are involved in completing the task.

 29. Is the following statement true or false?

 It is not possible to retrieve offers and discounts using Amazon E-Commerce Service.
 Answers: • True

 30. What is the function of the approveWork command in Amazon Mechanical Turk?
 Answers: • It approves of the assignment submitted by the Workers.

 31. The following request is submitted to the Amazon E-Commerce Service. What will be the outcome?

 http://webservices.amazon.com/onca/xml?Service=AWSECommerceService
 &SearchIndex=Books
 &Sort=salesrank
 &Keywords=DVD
 &ResponseGroup=Medium,Offers
 &amp;Count=20
 &Operation=ItemSearch
 &AssociateTag=[Your Tag Name]
 &SubscriptionId=[Your subscription id]
 Answers: • It will either return the top 20 books or DVDs depending upon availability.

 32. Which of the following, defines the term EC2 Amazon Machine Images?
 Answers: • It is a packaged-up environment that includes all the necessary bits to set up and boot your instance.

 33. Which of the following Use Cases belong to Inbound FWS APIs?
 Answers: • Listing All Fulfillment Orders

 34. In case of Amazon E-Commerce Service, what will happen if you pass the AssociateTag parameter but omit the SubscriptionId and AWSAccessKeyId parameters?
 Answers: • If SubscriptionId is not provided, an error will be returned.

 35. Which type of AWS requests do not require Access Key ID authentication?
 Answers: • Authenticated requests

 36. Which of the following Amazon EC2 Operations doesn't require the PublicIP as a request parameter?
 Answers: • Allocate Address

 37. Is the following statement true or false?

 With reference to the Amazon Flexible Payment Service, once you subscribe to the caller notification using the SubscribeForCallerNotification operation, you cannot unsubscribe the notification service.
 Answers: • True