Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Apache Server Test (2.0 Family) Answers

A net Networking category Upwork test, which will help you to get the related job. Here in this post, you will find most recent Upwork test questions and correct answers of Apache Server Test (2.0 Family) Answers. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Which of the following levels are available in the SSLVerifyClient directive?
 Answers: • none --- or --- • optional ----- or ------ • require ------ or ------ • optional_no_ca
 
 2. Which are the two types of user authentication options available in the AuthType directive?
 Answers: • Basic ---- or ----- • Digest
 
 3. Which protocols are available in the SSLProtocol directive?
 Answers: • SSLv3 ---- or ------ • TLSv1
 
 4. Which of the following commands will you use to check the configuration files before starting the Apache server?
 Answers: • apachectl -t ------ or -------- • apachectl configtest
 
 5. Which of the following commands will you use to apply the changes made in the httpd.conf file without restarting the Apache server (installed through an rpm package) on a RedHat Linux system?
 Answers: • service httpd reload
 
 6. Which of the following directives can we use for redirecting the log information to be received by a program on its standard input?
 Answers: • CustomLog
 
 7. Which of the following directives sets how deeply mod_ssl should verify before deciding that the clients do not have a valid certificate?
 Answers: • SSLVerifyDepth
 
 8. Which of the following configurations will prevent the proxy server from being used to access the google.com website?
 Answers: • <Proxy http://google.com/*> Order allow, deny Allow from all </Proxy>
 
 9. On which of the following platforms can Apache be installed?
 Answers: • All of the above
 
 10. Which of the following commands will you use on a RedHat Linux system to install the Apache-2.0.4-i386.rpm package?
 Answers: • rpm –ivh apache-2.0.4-i386.rpm
 
 11. Which of the following commands will you use to run the Apache in the debug mode?
 Answers: • httpd -X
 
 12. Which of the following commands will you use to stop an Apache service via command line on a Windows NT based machine?
 Answers: • httpd.exe –k stop
 
 13. State whether true or false:
 
 The BufferedLogs directive causes the mod_log_config to store several log entries in memory and write them together to the disk, rather than writing them after each request.
 Answers: • True
 
 14. Which of the following log format strings denotes 'Remote Host'?
 Answers: • %h
 
 15. Which of the following directives will you use to include only all .conf files present in the '/usr/local/apache2/conf' directory where '/usr/local/apache2' is your ServerRoot directory?
 Answers: • Include /usr/local/apache2/conf/*.conf
 
 16. Which of the following directives tells the Apache to parse files for the SSI directives if they have the execute bit set?
 Answers: • Options +Includes
 
 17. What is the default value of backlog in the ListenBackLog directive?
 Answers: • 511
 
 18. Which of the following is true regarding the DSO list in the config file in Apache v1.3.X?
 Answers: • The DSO list can be in any order
 
 19. Which of the following commands will you use to start the Apache server (installed through an rpm package) on a RedHat Linux system?
 Answers: • service apache start
 
 20. Which of the following commands will you use to run the Apache as a service on a Windows NT based machine?
 Answers: • httpd.exe –k install
 
 21. In a Windows operating system, if the Apache is installed from a precompiled executable, what will be the extension of the module files?
 Answers: • .so
 
 22. State whether true or false:
 
 IPv6 addresses must be surrounded in square brackets in the Listen directive e.g.
 Listen [2001:db8::a00:20ff:fea7:ccea]:80
 Answers: • True
 
 23. Which of the following options are available for the LogLevel directive in the Apache?
 Answers: • All of the above
 
 24. What is the default Apache access for <Directory />?
 Answers: • Allow from All
 
 25. How will you uninstall the 'myapache' service (the name that you gave to the Apache service earlier) on a Windows NT based machine?
 Answers: • httpd.exe –k uninstall –n "myapache"
 
 26. Which of the following will you use if you want users on your network (172.16.0.0) to have unrestricted access to a portion of your website but users outside your network to provide a password to access the same portion of your website?
 Answers: • Require valid-user Order allow,deny Allow from 172.16 Satisfy Any
 
 27. Which of the following modules allows the creation of web space for every user by using the public_html directory created in every user's home directory?
 Answers: • mod_userdir
 
 28. In a Windows operating system, which of the following commands will you use to shutdown the Apache gracefully?
 Answers: • httpd.exe –k shutdown
 
 29. Which of the following commands will you use to remove the Apache -2.0.4-i386.rpm package from a RedHat Linux system?
 Answers: • rpm –e apache-2.0.4-i386.rpm
 
 30. What does the depth of 1 mean in the SSLVerifyDepth directive?
 Answers: • The client certificate can be signed by the client himself/herself or has to be signed by a CA who is personally known to the server.
 
 31. In which of the following sections can we use the AllowOverride directive?
 Answers: • <Directory> section
 
 32. Which of the following directives can we not use in the <Files> and the <FilesMatch> sections?
 Answers: • Neither of the above
 
 33. How will you enable the ServerTokens directive only on one of the Virtual Hosts present on your Apache server?
 Answers: • ServerTokens directive cannot be enabled only on one of the Virtual Hosts.
 
 34. Which utility comes with the Apache for creating and updating user authentication files?
 Answers: • htpasswd
 
 35. Which of the following directives sets the contact address that the server includes in any error messages it returns to the client?
 Answers: • ServerAdmin
 
 36. Which of the following directives is used to set the maximum length of the queue of pending connections?
 Answers: • MaxClients
 
 37. Which of the following is the correct method to set a DocumentRoot directive for '/usr/web' folder in the Apache?
 Answers: • DocumentRoot /usr/web
 
 38. Which user can use port numbers less than 1024 in unix/linux if they want to use other than the default port number 80?
 Answers: • root
 
 39. Which of the following is the default option for the LogLevel directive in the Apache config file?
 Answers: • None of the above
 
 40. What is the default filename in the AccessFileName directive in the Apache config file?
 Answers: • .htaccess
 
 41. Which of the following commands will you use to compile and install the Apache Server on Unix or Unix-like systems?
 Answers: • make install
 
 42. Which command is used to check the version of the Apache server installed (using an rpm package) on a RedHat Linux system?
 Answers: • httpd -v
 
 43. If no port number is specified in the ServerName directive, which port number will the server use?
 Answers: • Port 80
 
 44. Which of the following directives allows the configuration of a trailing footer line under server generated documents like FTP directory listing etc.?
 Answers: • ServerSignature
 
 45. Which of the following directives sets the authorization realm for a directory for HTTP authentication?
 Answers: • AuthName
 
 46. State whether true or false:
 
 <Location> sections are processed after <Directory> sections and .htaccess files are read after <Files> sections.
 Answers: • True
 
 47. Which of the following commands will you use to check whether any Apache rpm package is installed on your RedHat Linux system or not?
 Answers: • None of the above
 
 48. What is the default https port number?
 Answers: • 443
 
 49. Which of the following is true regarding the 'apachectl –k restart' command?
 Answers: • It will kill all the parent and the children processes immediately and then restart them.