Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Assembla Test Answers

1. Which of the following tabs is/are present in an Empty Space Configuration in Assembla?

Answers: • Chat

Rest of the test answers will be updated soon, stay tunned with freelancehelps.com

2. Can you edit your Subversion Repository to remove old files from old versions?
Answers:
• Yes
• No



3. Which of the following conditions must be entered to view the Burndown Chart of the workload for an assigned task of a milestone?
Answers:
• Start date of the milestone
• End date of the milestone
• Name of the milestone
• Ticket for that milestone

4. Which of the following statements is true regarding a message set as Private in Assembla's Message tool?
Answers:
• Only members and owners can view or edit the message.
• Only owners can view or edit the message.
• Members can view the message but cannot edit it.

5. Which of the following comments can be used to move a ticket to "ready for test" status using Assembla's Subversion/Trac tool?
Answers:
• test #4
• ready #4
• re #4
• refs #4

6. Suppose you used Assembla's Branding tool to customize the Workspace of a portfolio, and you forgot to enter the value for the logo URL field. Which of the following statements is true regarding the resulting header of the Workspace?
Answers:
• If you do not provide a logo, the header of your Workspace shows your login ID as the default name.
• If you do not provide a logo, the header of your Workspace shows the company name.
• If you do not provide a logo, the header of your Workspace remains blank.
• If you do not provide a logo, the header of your Workspace shows the custom domain name.

7. Which of the following levels of access can be assigned by an owner to the team members for various tools included in Assembla?
Answers:
• View
• Edit
• Modify
• Read
• Write

8. In which of the following formats does Assembla provide a backup of your files and data?
Answers:
• XML
• JSON
• YAML

9. Which of the following keys must be provided when using Assembla's Amazon Backup feature?
Answers:
• Private key
• Secret key
• Access key
• Host key

10. The new code in a changeset code browser under Assembla's Source/SVN tool is framed in ______.
Answers:
• red
• green
• yellow
• blue

11. Which of the following values cannot be set as the ticket status in Assembla's Ticket tool?
Answers:
• New
• Accept
• Reject
• Fixed
• Invalid
• Test

12. Which of the following features of Assembla's Ticket tool is used to see the workload of a team member for an assigned milestone?
Answers:
• Burndown Chart
• Filters
• Agile Planner
• Metrics

13. What is the purpose of the Wiki page icon circled in the given image?
Answers:
• It is used for reordering the Wiki pages.
• It is used for counting the Wiki pages.
• It is used for deleting the Wiki pages.
• It is used for creating a new Wiki page.

14. Which of the following attributes is/are required by the Time REST API?
Answers:
• hours
• description
• url
• ticket_id
• a and b
• a, b, and c

15. Which of the following is a required attribute of the Milestone REST API?
Answers:
• user-id
• due-date
• created-by
• title

16. In which of the following formats can information be retrieved using Assembla's Space REST API?
Answers:
• HTML
• CSS
• XML
• WML

17. Which of the following types of objects can be associated with a document using the attachable-type attribute of the Document REST API?
Answers:
• image
• ticket
• text
• flow
18. Which of the following options is/are available for sorting and filtering messages using Assembla's Message tool?
Answers:
• Thread Headlines
• Recent Messages
• Issues by Priority
• Complete Threads
• All of the above
• a and b
19. Which of the following languages can be set as the Language Preference on your Assembla Profile page?
Answers:
• Portuguese
• Italian
• Spanish
• French
20. Which of the following permissions can be assigned to a user to allow him to see the Team tab in Assembla?
Answers:
• Public
• Private
• Watcher
• Member
• Non-Member
• Author
• Owner
21. Suppose you include the File tool in your Assembla Workspace. In which of the following ways are the files listed by default when you click on the File tab?
Answers:
• The list of files is shown in ascending order of the file names.
• The list of files is shown in descending order of the file names.
• The list of files is shown in ascending order of their modification date and time.
• The list of files is shown in descending order of their modification date and time.
22. Which of the following is a required attribute of the Time Log REST API?
Answers:
• is_timeout
• description
• data64
• None of the above
23. The given image shows an Assembla Workspace. What is the purpose of the circled icon?
Answers:
• It promotes a user to a higher permission level.
• It moves a user to the position above his current position.
• It reorders the users alphabetically.
• It moves a user to the first position in the list.
24. Which Amazon web service does Assembla use for hosting its servers?
Answers:
• Amazon Simple Storage Service
• Amazon Elastic Compute Cloud
• Amazon Elastic Block Store
• Amazon CloudFront
25. Which of the following Wiki markup formats is available when using Assembla's Wiki tool to create a new Wiki page?
Answers:
• Restructured Text
• Moinmoin
• Markdown
• LaTeX
26. Assembla's Message tool allows the reply to a message to have a higher priority than the parent message.
Answers:
• True
• False
27. Which of the following comments can be used to link your commit comment to ticket #4 using Assembla's Subversion/Trac tool?
Answers:
• ref #4
• ln #4
• re #4
• fix #4
28. Which of the following comments can be used to close ticket #4 using Assembla's Subversion/Trac tool?
Answers:
• fix #4
• re #4
• closed #4
• closes #4
• see #4
29. Which of the following is a required attribute of the Ticket REST API?
Answers:
• description
• summary
• working_hour
• created-on
30. Suppose you want to use Assembla's Activity Stream tool to receive e-mails regarding changes made in your Stream Workspace. For which of the following can you choose to receive updates?
Answers:
• Code Commits
• File Events
• Time Events
• Message Events
• Chats
• Image Comments
31. What is the function of the Email Gateway feature of Assembla's Tickets tool?
Answers:
• It is used to e-mail ticket changes to all users that subscribe to ticket alerts.
• It is used to e-mail ticket changes to all subscribers and ticket reporters.
• It is used to create tickets by sending e-mails to yourWorkspace@tickets.assembla.com.
• It is used to e-mail ticket changes to assigned user and notification lists.
32. You want to use Assembla to share an image with your team members. You upload the image using Assembla's File tool. Which of the following details of the image is/are available to your team members?
Answers:
• File URL
• Author
• Size
• Description
• Image type
33. Suppose you want to access the list of your spaces that have the Image tool installed. Using Assembla's Space REST API, you send a GET request to http://www.assembla.com/spaces/my_tool_spaces/<tool_id>.

If you want to access the Image tool, the tool_id will be _________.
Answers:
• 3
• 4
• 5
• 6
34. Which of the following requests will you send to update a simple document using the Document REST API?
Answers:
• GET request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>/documents/
• PUT request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>/documents/
• POST request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>/documents/
• GET request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>/documents/<document_id>
• PUT request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>/documents/<document_id>
35. Which of the following Amazon Security features is used by Assembla to provide a backup of your data in the form of snapshots in case of a server failure?
Answers:
• Amazon SimpleDB Security
• Amazon S3
• Amazon EBS
• Amazon API
36. What is the maximum number of backups that Assembla allows you to schedule in a two-hour period?
Answers:
• 1
• 2
• 3
• 4
37. Which of the following is the correct format for inviting multiple members to join your Workspace?
Answers:
• mac@expertrating.com;jason@expertrating.com;john@expertrating.com
• mac@expertrating.com-jason@expertrating.com-john@expertrating.com
• mac@expertrating.com/jason@expertrating.com/john@expertrating.com
• mac@expertrating.com,jason@expertrating.com,john@expertrating.com
38. The given image shows Assembla's Message tool. What does the circled number specify?
Answers:
• It specifies the message number of the message.
• It specifies the member number of the person who sent the message.
• It specifies the priority level of the message.
• It specifies the number of times the same message has been sent.
39. Which of the following is/are the required attributes of the Space REST API?
Answers:
• name
• description
• wiki-name
• default-showpage
40. The deleted elements in a changeset code browser under Assembla's Source/SVN tool are highlighted in ______.
Answers:
• red
• green
• yellow
• blue
41. Which of the following is the system attribute of the Ticket REST API?
Answers:
• space-id
• component-id
• skip_alerts
• assigned-to-id
42. Which of the following features of the Assembla Tickets tool allows you to create relations between two tickets in an Assembla Workspace?
Answers:
• Association
• Attachment
• Add file
• Activity
43. Suppose you create a new ticket in Assembla by sending a POST request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>/tickets/ using the Ticket REST API. Which of the following statements is true if you succeed in creating the ticket?
Answers:
• You get a response with 200 status.
• You get a response with 404 status.
• You get a response with 201 status.
• You get a response with 422 status.
44. Which of the following Assembla tools can be used to monitor a project from many external systems?
Answers:
• Files
• Portfolio
• Webhook
• Scrum
45. Suppose you are a project manager and you want to attach your Workspace to an external portfolio. Which of the following must you enter to do so?
Answers:
• Join code
• Join phrase
• Secret key
• Secret phrase
46. Which of the following is a read-only attribute of the Time Log REST API?
Answers:
• user_id
• description
• is_timeout
• data64
47. Which of the following views of Kill Rate is/are available when using the Metrics sub-tab of Assembla's Tickets tool?
Answers:
• Hourly view
• Daily view
• Weekly view
• Monthly view
• Yearly view
48. A message set to "Normal" in Assembla's Message tool is at which of the following priority levels?
Answers:
• 1
• 2
• 3
• 4
• 5
• 6
49. The given image shows a screen under Assembla's Tickets tool. What is the function of the circled icon?
Answers:
• It is used to add a new ticket to the Assembla Workspace.
• It is used to add a new milestone to the Assembla Workspace.
• It is used to add a new story to the Assembla Workspace.
• It is used to add a new timer to the Assembla Workspace.
50. Which of the following is a read-only attribute of the Milestone REST API?
Answers:
• description
• user-id
• space-id
• created-at
51. The data type of the id attribute of the Milestone REST API is ___________.
Answers:
• Boolean
• string
• integer
• double
52. In which of the following formats can you export the result of a new filter that you create for your ticket under Assembla's Ticket tool?
Answers:
• ASC format
• HTML format
• DOC format
• CSV format
53. Which of the following is a required attribute of the Document REST API?
Answers:
• position
• name
• created-by
• attachable-id
54. Which of the following is/are the read-only attributes of the Time REST API?
Answers:
• created_at
• ticket_id
• space_id
• billed
• b and d
• a and d
55. Which of the following is the read-only attribute of the Space REST API?
Answers:
• wiki-format
• default-showpage
• moderated
• created-at
56. Suppose you attach an image to a ticket. Under which of the following tabs will the uploaded image be listed?
Answers:
• Team
• Files
• Time
• Milestones
57. In which of the following formats can the tickets of an Assembla Workspace be imported/exported?
Answers:
• JSON format
• XML format
• YAML format
58. Which of the following Repository tools is/are available in Assembla?
Answers:
• Source/SVN
• Apache-Ruper
• Mercurial/Trac
• JCAPS
• b, c, and d
• a and c
59. Which of the following fields is/are included under Time Logs in the Time REST API?
Answers:
• id
• description
• data 64
• title
60. Which of the following criteria can be used to search an existing ticket with which you want to associate a new ticket?
Answers:
• Search by ticket number
• Search by milestone
• Search by ticket creator
• Search by ticket summary
61. The data type of the wiki-format attribute of the Space REST API is ______________.
Answers:
• Boolean
• string
• integer
• double
62. When linking your Workspace to a staging server, which of the following is used as a default port in the server address provided under Assembla's Server tool?
Answers:
• 2082
• 3000
• 8080
• 4200
63. Which of the following priority levels can be assigned to a message using Assembla's Message tool?
Answers:
• High
• Higher
• Highest
• Low
• Lower
• Lowest
64. Which of the following tools should be added to an Assembla Workspace that uses Assembla's Tickets tool?
Answers:
• Source/Git
• Subversion
• Trac
• Milestone
65. Which of the following Assembla tools allows you to see the activities of many projects in one view?
Answers:
• Files
• Milestones
• Portfolio
• GitHub
66. Which of the following requests will you send to access the representation of a simple space using the Space REST API?
Answers:
• PUT request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>
• GET request to http://www.assembla.com/spaces/<space_id>
• PUT request to http://www.assembla.com/spaces/my_spaces
• GET request to http://www.assembla.com/spaces/my_spaces
67. Which of the following sub-tabs is/are present under the Portfolio Manager tool in an Assembla Workspace?
Answers:
• Team
• Stream
• Members
• Ticket Metrics
• Chat
68. Which of the following options is/are available in Assembla's Source/Git tool?
Answers:
• Branches
• Profile
• Configuration
• Changesets
69. The given image shows the Email to Messages setting of Assembla's Message tool being updated to Allow Members. What does this setting indicate?
Answers:
• It indicates that only members of your team can send or receive messages.
• It indicates that the system will display messages sent only by the members of your team via e-mail to a specified address.
• It indicates that the members of your team will receive messages by e-mail.
• It indicates that the members of your team can allow non-members to send messages via e-mail.
70. Suppose you want to add a Custom Field in the settings sub-tab under Assembla's Tickets tool. Which of the following data types can be assigned to the Custom Fields that you add?
Answers:
• Text
• Varchar
• Numeric
• Date
• Double
71. Which of the following values of Assembla's Activity Stream tool is invalid for receiving e-mail alerts about recent events?
Answers:
• Receive an alert when an event happens
• Receive an hourly summary of events
• Receive a daily summary of events
• Receive a weekly summary of events
72. You want to configure a post to an external system, so you use a Webhook tool in the Assembla Workspace. Which of the following is the correct syntax to write a variable in the Webhook content field?
Answers:
• %[author]%
• <%{author}%>
• %{author}
• %{author}%
73. The data type of the skip_alerts attribute of the Ticket REST API is ____________.
Answers:
• Boolean
• string
• integer
• double
74. Which of the following relations can be specified when associating a ticket with an existing ticket in an Assembla Workspace?
Answers:
• Parent
• Child
• Unique
• Duplicated
• New
• Related
75. Suppose you upload a file using Assembla's File tool. You want to specify three tags for the file at the time of uploading. Which of the following is the correct syntax to specify the tags for the file?
Answers:
• <tag1><tag2><tag3>
• (tag1);(tag2);(tag3)
• (tag1),(tag2),(tag3)
• tag1;tag2;tag3
• tag1,tag2,tag3
• tag1/tag2/tag3
76. Which of the following is a read-only attribute of the Document REST API?
Answers:
• description
• version
• created-by
• created-at
77. Which of the following tools can be used to add style to all the Workspaces in an Assembla portfolio?
Answers:
• Project Portfolio
• Subversion
• Branding tool
• Images
78. Which of the following actions can be performed on a ticket in an Assembla Workspace?
Answers:
• Mark as ready to test
• Close as invalid
• Close as fixed
• All of the above
79. The changed code in the changeset code browser under Assembla's Source/SVN tool is framed in ______.
Answers:
• red
• green
• yellow
• blue
80. The data type of the position attribute of the Document REST API is ________________.
Answers:
• Boolean
• string
• integer
• double
81. Suppose you update a simple space using Assembla's Space REST API. Which of the following statements is true if you succeed in updating the space?
Answers:
• You get a response with 404 status.
• You get a response with 200 status.
• You get a response with 422 status.
• You get a response with 201 status.
82. To get a response in XML format using the Space REST API, which of the following must be included in the request header that you send to http://www.assembla.com/spaces/my_spaces?
Answers:
• Accept-application/xml
• Accept:application/xml
• Accept/application/xml
• Accept+application/xml
83. Which of the following Assembla tools allows you to store and browse the code that you are working on?
Answers:
• Messages
• Trac/SVN
• Webhook
• Portfolio
84. The given image shows Assembla's Ticketing tool. What is the function of the circled Activity tab?
Answers:
• It is used to see the latest updates to a ticket.
• It lists all the updates to a ticket.
• It suggests the next modification that can be made to an existing ticket.
85. The Assembla Wiki tool, used for creating Wiki pages, is set to default to which of the following Wiki formats?
Answers:
• RawHTML
• Textile
• WYSIWYG
• Text
86. Which of the following users has/have permission to edit a Dashboard in an Assembla Workspace using a Dashboard tool?
Answers:
• The owner of the Assembla Workspace
• Any member of the Assembla Workspace
• The user who has the same permissions as the owner of the Assembla Workspace
• Any non-member of the Assembla Workspace
87. Which of the following sub-tabs of Assembla's Ticket tool allows you to create your own view and save it as a list for your team?
Answers:
• Agile Planner
• Metrics
• Filters
• Search