Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

J2ME Test Answers

In this post, you will find most recent test questions with correct answers of Upwork J2ME Test for JAVA Technologies category. This test answer is going to give you a strong and impressive profile and it will help you to get the related job in Upwork. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Which of the following are not supported by the CLDC 1.1 VM?
 Answers: • Float calculations

 2. Which of the following is not addressed by MIDP?
 Answers: • All of the above are addressed

 3. Which of the following are Java ME profiles?
 Answers: • MIDP


 4. What will happen on attempting to compile and run the following code?

 public class ERMidlet extends MIDlet implements CommandListener, Runnable
 {
 private Display mDisplay;
 private Form myForm;
 private Command exitCommand;
 private StringItem myString;

 ERMidlet()
 {
 myForm = new Form("Expert Rating Exam");
 exitCommand = new Command("Exit",Command.EXIT, 0);
 myString = new StringItem("15");
 myForm.append(myString);

 myForm.addCommand(exitCommand);
 myForm.setCommandListener(this);

 }

 public void startApp()
 {
 mDisplay = Display.getDisplay(this);
 mDisplay.setCurrent(myForm);
 }

 public void commandAction (Command c, Displayable s)
 {
 destroyApp(false);
 notifyDestroyed();
 }

 public void run()
 {
 }

 public void pauseApp()
 {
 }

 public void destroyApp(boolean unconditional)
 {
 }

 }
 Answers: • It will display 15 on the devices screen

 5. Which of the following is not a characteristic features of the target devices of CDLC?
 Answers: • They support the complete JVM specification

 6. Which of the following profile is supported by CLDC?
 Answers: • MIDP

 7. The constant to create a modal alert is:
 Answers: • Alert.FOREVER

 8. The version of CLDC in a JAD file can be known by the:
 Answers: • MIDlet-Configuration

 9. The RecordStore can be shared among multiple MIDlets.
 Answers: • True