Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Kaizen Certification Test Answers

Kaizen is a Japanese business philosophy of continuous improvement of working practices, personal efficiency. The Key to Japan's Competitive Success in 1986. Kaizen was originally introduced to the West by Masaaki Lmai in his book Kaizen. (google)

Now Kaizen is in Upwork and it is in the General Management category. If you are the Management work expert try the Kaizen test it will help you to get the related jobs in Upwork. Here in this post, you will find most recent test questions and correct answers of Upwork Kaizen Certification test for your better profile impression about General Management job.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. The various kinds of Kanban include:
 Answers: • Supplier Kanban --- or --- • In-Factory Kanban --- or ---- • Customer Kanban
 

 2. What does the 80/20 principle state?
 Answers: • 80% of the results are produced from 20% of the efforts --- or ---- • 80% of the business defects are caused by only 20% of the errors

 3. A process decision program chart should be prepared before implementing any plan especially when:
 Answers: • the proposed plan has to be finished on schedule --- or ---- • there is high cost of failure

 4. Which of these are the two main functions of Kaizen that an organization has to perform apart from the other goals like removal of waste and quality management?
 Answers: • Cutting down on the workforce --- or ---- • Improvement

 5. ________works well where short term changes and individual cultures need a modification.
 Answers: • Kaizen

 6. Which of these is an intensive approach to carry out improvements in the process?
 Answers: • Kaizen event

 7. Which among the following is created in the following manner?

 1.First, decide the importance of each criterion, assign numerical weights.
 2.Then rate each option according to the intensity of the correlation with the criteria or according to how well it meets the criterion.
 3. Finally, combine all ratings for a final ranking of the options numerically.
 Answers: • Prioritization matrix

 8. ________is a tool used for establishing a correlation between two sets of variables.
 Answers: • A scatter diagram

 9. State whether True or False.

 Kaizen also amends and upgrades product quality, communications, production competence and employee holding.
 Answers: • True

 10. Which of these is an example of the prevention cost?
 Answers: • Quality planning

 11. State whether True or False.

 Lean is made of a lot of 'Kaizens' put together.
 Answers: • True

 12. When different departments within an organization are compared, it is referred to as ___________.
 Answers: • internal benchmarking

 13. State whether True or False.

 A Kanban is a label or a card which is affixed on a container of a stock or lot and carries a message attached to it regarding the requirements needed in the workplace
 Answers: • True

 14. Which of the following is not done by poka-yoke?
 Answers: • It signals and specifies a trait in a product or a process

 15. Which among the following tools makes use of symbols?
 Answers: • Flowcharts

 16. _________ means to clear the work area.
 Answers: • Shine

 17. State whether True or False.

 Just in Time Management believes in holding buffer stocks.
 Answers: • False

 18. The data that does not need to be communicated in a Visual Factory environment are:
 Answers: • process metrics

 19. Which of the following is also known as the hierarchy diagram?
 Answers: • Tree diagram

 20. Kaizen is a tool applied in all _______ systems.
 Answers: • Lean

 21. JIT manufacturing is best suited for regular and simple production systems because it is primarily a ___________ manufacturing process.
 Answers: • constant

 22. The Shewhart Cycle has been used in Lean, TQM (Total Quality Management) and _______________.
 Answers: • Project Management Certification

 23. Which among the following tools shows the 'critical path' of the 'critical' tasks; those tasks that must be completed on time to maintain the project's deadline?
 Answers: • PDPC

 24. What does Kanban mean?
 Answers: • A card-signal

 25. State whether True or False.

 Process oriented thinking answers 'what' before 'how'.
 Answers: • True

 26. How many wastes are identified by Lean?
 Answers: • 8

 27. Which among the following tools is used for problem solving?
 Answers: • Cause and effect diagram

 28. State whether True or False.

 Kaizen is a function which when done correctly, modifies the workplace, reduces the three MU'S namely Muda, Muri and Mura and adds value to each system.
 Answers: • True

 29. What are the key principles of all the Kaizen Models?
 Answers: • Quality, effort, willingness to change, involvement of all employees and communication

 30. ________is a process that is followed by understanding the Voice of the Customer (VOC).
 Answers: • Quality Function Deployment

 31. State whether True or False

 Result oriented thinking is preferred in the West.
 Answers: • True

 32. Which Kaizen model is also called Lean Production or Stockless production?
 Answers: • Just In Time Management

 33. When the performance of the organization is compared to organizations in the same industry but which cater to different markets other than the organization's, it is known as _____.
 Answers: • functional benchmarking

 34. ________are used as a graphic tool to display continuous occurrence of data values.
 Answers: • Histograms

 35. What does SOP stand for?
 Answers: • Standard Operating Procedure

 36. Which of the following are the features of a Lean enterprise?
 Answers: • No waiting time, no stocks, reduction in the processing time, line balancing

 37. Which of the following techniques was created by Japanese anthropologist Jiro Kawakita?
 Answers: • Affinity Diagrams

 38. By whom was the word Lean coined?
 Answers: • Massachusetts Institute of Technology (MIT) researchers

 39. State whether True or False.

 'Poka Yoke' is the tools and methods used to prevent any defect during the production process.
 Answers: • True

 40. State whether True or False.

 A guide acts as a link between the top management and the lower level employees.
 Answers: • True

 41. State whether True or False.

 A check sheet is a diagrammatic representation of the nature and the flow of work in a process.
 Answers: • True

 42. __________helps to locate the wastes in the value chain.
 Answers: • Value Stream Mapping

 43. Which of the following cannot be considered a waste?
 Answers: • Skilled plant workers