Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Knowledge of Vectorworks 2010 Skills Test Answers

This is a Graphics Designing category test and It's going to give you a better profile impression and help you to get the related jobs in Upwork. In this post, you will find most recent test questions and correct answers of Upwork Knowledge of Vectorworks 2010 Skills Test. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. What is the filename extension of files saved in Vectorworks Fundamentals?
 Answers: • .mcc
 
 2. What instructs Vectorworks to automatically create certain classes (from a predefined list) while creating certain objects?
 Answers: • Document Preferences
 
 3. What options are present in the Design Layers tab of the organizational dialog box?
 Answers: • Visibility attributes
 
 4. What is the result when we change the class property of an object to Geometry Ref and setting the same to invisible?
 Answers: • It hides some of the construction lines.
 
 5. When we import any external document on to a design layer, will it contain the same classes and settings as the original document?
 Answers: • Yes
 
 6. Except Vectorworks Renderworks, You will only be able to apply solid colors to 3D objects?
 Answers: • No
 
 7. What is Parasolid with regards to Vectorworks Architect?
 Answers: • 3D modeling kernel
 
 8. Sheet layer viewports are individual 2D live camera view objects that reside on sheet layers, but display 2D and 3D drawing objects on design layers.
 Answers: • Yes
 
 9. What is the most appropriate way to get the patterns of ovals in the given picture?
 Answers: • Duplicate Array
 
 10. What is used as spatial containers for creating drawing objects and/or to control object stacking order?
 Answers: • Sheet Layers
 
 11. Is it possible to import .3ds files with Vectorworks along with additional symbol libraries?
 Answers: • No
 
 12. Edit Skyline option creates a skyline_______________.
 Answers: • without Window 3D Symbol
 
 13. What are Hybrids?
 Answers: • Objects that behave as 2D.
 
 14. What do Shell Solid Tool and Extract tool do?
 Answers: • Move the position along particular axis and insert the light source.
 
 15. Dormer and Skylight are the part of roof element option.
 Answers: • No
 
 16. How can you check the length and angle of any selected line?
 Answers: • By clicking on Cartesian Coordinates Button
 
 17. What all formats are compatible with Vectorworks?
 Answers: • All of the Above
 
 18. The Organization dialog box provides single-point viewing, creation, and modification control of drawing structure elements in Vectorworks Fundamentals.
 Answers: • True
 
 19. What happens if the checkbox against Create Slab Layers in the Model Setup dialog box is checked?
 Answers: • It results into graphical representation of creating layers with right height.
 
 20. What are the minimum criteria required to call any product a BIM Product?
 Answers: • Integrated reporting of non-graphical data
 
 21. What is being used to record the drawing sets when released, who released them and to whom they went?
 Answers: • Notes Management
 
 22. Where can you find the Stipple tool?
 Answers: • In the Constraints palette.
 
 23. What is the role of Clustering options?
 Answers: • To replace the plant with the existing one.
 
 24. What is name of the given Palette?
 Answers: • Color Palette library
 
 25. What are the names of the tools in the given images respectively?
 
 a.Standard Insertion Mode
 b.2D Symbol Insertion
 c.Align Actual Insertion Point Mode
 d.Wall Insertion Mode?
 Answers: • a,b,c,d
 
 26. Sheet Layers are not used as a 2D-only page layout environment for printing.
 Answers: • False
 
 27. What is AutoPlot?
 Answers: • None of Above
 
 28. Viewports can be ________________ to any shape and have the ability to be _______________ separately, which makes creating detailed or enlarged plan views a very simple and straight-forward process.
 Answers: • adapted; rendered
 
 29. Classes are primarily used to control display properties and __________________.
 Answers: • spatial attributes.