Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Paypal Integration for Web Skills Test Answers

Here in this post, you will find most recent test questions and correct answers of Paypal Integration for Web Skills Test for Internet Programming category. This test is going to give you a better profile impression and it will help you to get the related jobs in Upwork. Find your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. In which of the following buttons is the PayPal Account Optional feature available?
Answers: • Buy Now buttons ---- • Subscription buttons ----- • Cart buttons ----- • Shopping buttons ----- • Donation buttons
 
2. If the Auto Return feature is enabled in the PayPal profile, which of the following PayPal payments will it apply to?
Answers: • Buy Now ----- • Shopping Cart ---- • Subscription ----- • Donation buttons ----- • Gift Certificate
 
3. While making a DoDirectPayment API call, which of the following Parameters must be included in the Name-Value string?
Answers: • ACCT ----- • STREET ------ • COUNTRYCODE ------ • ZIP ------- • IPADDRESS
 
4. Which of the following are valid refund types for the REFUNDTYPE parameter of the RefundTransaction request?
Answers: • FULL --- or ----- • PARTIAL ---- or ---- • OTHER
 
5. While creating a Buy Now button using Merchant Services, which of the following parameters are optional under Item Details?
Answers: • Weight --- or ---- • Item ID/number --- or ---- • Buyer's default country
 
6. PayPal offers a notification validation method called "Use Shared Secrets" which ensures validity of data and decreases network traffic to and from your website. Under what conditions should you use this method in your website to notify transactions?
Answers: • If you are using an SSL enabled web server. --- or --- • If you are using the notify_url variable on each individual payment transaction. -- or -- • If you are using Encrypted Website Payments.
 
7. Out of the following PayPal payment processing solutions, which ones do not require any programming skills (HTML/API) for implementation?
Answers: • Payflow Pro --- or --- • Email Payments ---- or --- • Virtual Terminal
 
8. Which of the following does PayPal recommend merchants to display on the return URL?
Answers: • Amount paid --- or • Payer email --- or ---- • Shipping address
 
9. Which of the following values are allowed for the cmd form field?
Answers: • _cart --- or --- • _xclick ---- or ---- • _s-xclick
 
10. While making a request to the PayPal server, which of the following API security parameters are required if you are using a PayPal API certificate?
Answers: • USER -- or --- • PWD --- or --- • SIGNATURE
 
11. Which of the following form actions are used to make test payments using the PayPal Sandbox?
Answers: • action="https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" --- or ---- • action="https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="get"
 
12. Which of the following parameters are optional in a SetExpressCheckout request?
Answers: • TOKEN ---- or ---- • RETURNURL
 
13. If you are using encryption for your Buy Now button, which of the following statements are true?
Answers: • Encrypted HTML code does not support option fields. -- or ---- • Encrypted HTML code cannot be tinkered with.
 
14. Which of the following statements are correct with regard to Payment Data Transfer(PDT)?
Answers: • PDT requires Auto Return to be enabled. --- or ----- • If the customer closes the browser window before redirection, the notification will be missed.
 
15. Which of the following parameters are required in a DoExpressCheckoutPayment request?
Answers: • PAYERID --- or --- • TOKEN
 
16. Which of the following statements are true for PayPal Account Optional?
Answers: • It allows customers to make payments without having a Paypal account. -- or --- • PayPal Account Optional is enabled by default.
 
17. Which of the following APIs are related to authorization and capture?
Answers: • DoCapture -- or --- • DoAuthorization
 
18. Which of the following statements are not true?
Answers: • The payment processor is a financial institution such as American Express, Discover, MasterCard, Visa, JCB or Diners Club. ----- or ---• The credit card association is the entity that processes credit card transactions and settles funds for merchants.
 
19. What do you mean by the term Settlement?
Answers: • The process of authenticating and verifying the identity of the customer.
 
20. For a DoDirectPayment API call, which of the following values will be used with the PAYMENTACTION parameter to make the final sale for a credit card?
Answers: • Sale
 
21. If the user closes the browser before redirection, which of the following is correct for Payment Data Transfer (PDT) and Instant Payment Notification (IPN)?
Answers: • The transaction notification will be missed in case of PDT.
 
22. While using the SOAP API with Certificate Security, where will you post your request for a live transaction?
Answers: • https://api.paypal.com/2.0/
 
23. Which of the following services will be used to import an API certificate into the Microsoft Windows certificate store?
Answers: • WinHttpCertCfg.exe
 
24. While using the SOAP API with Certificate Security, where will you post your request for a test transaction?
Answers: • https://api.sandbox.paypal.com/2.0/
 
25. Which of the following parameters must be specified in a GetExpressCheckoutDetails request?
Answers: • METHOD
 
26. In Express Checkout, how can you suppress the display of the shipping address on the PayPal payment pages?
Answers: • By setting ADDROVERRIDE=0
 
27. In a Name Value Pair (NVP) string, which character is used to separate the Name-Value pairs from one another and which character is used to separate the "Name" from the "Value" within each Name-Value pair?
Answers: • & and =
 
28. You have been asked by your client to set up a Paypal solution for her website. The client is asking for the following features:
 
1. Checkout will take place on the PayPal website.
2. Customers are not required to have a PayPal account in order to make a purchase.
3. The shopping cart will be on the client's website.
 
Which of the following PayPal solutions can you recommend to your client?
Answers: • Payflow Pro
 
29. Does the button creation tool for PayPal Shopping Cart buttons support the encryption of the code it generates?
 Answers: • Yes
 
 30. While using the NVP API with Certificate Security, where will you post your request for a live transaction?
 Answers: • https://api.paypal.com/nvp
 
 31. While using the NVP API with Certificate Security, where will you post your request for a test transaction?
 Answers: • https://api.sandbox.paypal.com/nvp/
 
 32. After how much time does the token expire in Express Checkout?
 Answers: • 1 hour
 
 33. In Express Checkout, by default which method will be used to make the final sale?
 Answers: • SetExpressCheckout
 
 34. What will happen if you assign different notification URLs for Instant Payment Notification(IPN) in your account profile and in your programming code?
 Answers: • The programming code URL will override the account profile URL.
 
 35. Is a customer allowed to dispute the charge of a payment made from his or her PayPal account?
 Answers: • Yes
 
 36. What is the default value of the PAYMENTACTION parameter in Express Checkout?
 Answers: • Sale
 
 37. While using the NVP API with Signature Security, where will you post your request for a live transaction?
 Answers: • https://api-3t.paypal.com/nvp
 
 38. Upto what limit of the original amount can you reauthorize a transaction in PayPal?
 Answers: • 115%
 
 39. Out of the following PayPal payment processing solutions, which is best suited for allowing merchants to accept payments via phone, fax or email?
 Answers: • Payflow Pro
 
 40. Which of the following security features is not supported by any of the PayPal payment processing solutions?
 Answers: • Mastercard SecureCode
 
 41. Out of the following PayPal payment processing solutions, which one allows a customer to checkout on the merchant's website?
 Answers: • Website Payments Standard
 
 42. State whether the following statement True or False?
 
 "The email address that you use to register on Paypal Developer Central must be the same as your live PayPal email address."
 Answers: • False
 
 43. What should be the value of the AMT parameter in case of a RefundTransaction request when the REFUNDTYPE is FULL?
 Answers: • Do not set AMT.
 
 44. Your client would like her customers to be able to checkout by phone. Which PayPal solution will you recommend to your client?
 Answers: • Virtual Terminal
 
 45. For a DoDirectPayment API call, which of the following values will be used with the PAYMENTACTION parameter to authorize payment for later capture?
 Answers: • Authorization
 
 46. What do you mean by the term Authorization?
 Answers: • The process of authorizing the merchant to charge the customer's card at any future date, such as in the case of a subscription payment.
 
 47. What is the greatest value allowed in the SetExpressCheckout request for the AMT parameter?
 Answers: • $10,000 USD
 
 48. Which of the following statements is true?
 Answers: • A complaint occurs when a customer registers a complaint about a payment with PayPal. A chargeback occurs when a customer registers a complaint with the credit card company.
 
 49. During each PayPal API request session, how many times must the API credentials be included?
 Answers: • They are required with every request.
 
 50. What will be the value of PAYMENTACTION in Express Checkout so as to authorize payment for multiple captures?
 Answers: • Order
 
 51. Which of the options represents the correct sequence for making an online payment?
 
 1.The customer selects the item to purchase and provides his/her credit card information.
 2.The payment gateway sends the information to the processor which in turn routes it to the credit card issuer.
 3.On receiving the relevant information, the merchant sends it to the payment processor.
 4.The payment processor forwards the transaction results to the merchant, who then decides whether to accept or reject the order.
 5.The bank which issued the credit card authorizes or declines the payment and sends the transaction result to the payment processor.
 Answers: • 1,3,2,5,4
 
 52. In Express Checkout by default, which method will be used to make the final sale?
 Answers: • SetExpressCheckout
 
 53. Which of the following variables will be used to differentiate between live PayPal IPN and Sandbox IPN?
 Answers: • None of the above.
 
 54. Which of the following URLs will you visit to access or create a PayPal Sandbox account?
 Answers: • https://www.paypal.com
 
 55. While using Express Checkout, where will you post your request for a test transaction?
 Answers: • https://api-3t.sandbox.paypal.com/nvp
 
 56. In a SetExpressCheckout request, which parameter will be used to specify the image to appear at the top left of the payment page?
 Answers: • HDRIMG
 
 57. While using the SOAP API with Signature Security, where will you post your request for a live transaction?
 Answers: • https://api-3t.paypal.com/2.0/
 
 58. Which of the following HTML variables will be used to "Override Page Styles" on Individual Transactions for your Website Payment buttons?
 Answers: • page_style
 
 59. Which of the following payment solutions includes Address Verification Services (AVS)?
 Answers: • All of the above