Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Perl Test Answers

Here you will find most recent test questions and correct answers of Upwork Perl Test Answers for General Programming category. This test is going to give you a better profile impressions and help you to get the related jobs in Upwork. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.

1. Context in Perl can be.
Answers: • inary, string, list, scala

2. A label, in Perl, is.
Answers: • a switch statement

3. How many times does the do statement allow you to execute the block of statements in a loop?
Answers: • At least once

4. A directory handle.
Answers: • is a link from your computer program to the directory on your file system

5. A scalar variable can contain.
Answers: • only one data item at a time

6. How are hash references created?
Answers: • $ reference = \ % hash;

7. How is an array assigned to an array?
Answers: • An array cannot be assigned to an array

8. Non-associative operators are those that.
Answers: • do not show precedence

9. Dereferencing refers to:
Answers: • accessing values referred to by Perl references

10. Context in Perl can be:
Answers: • inary, string, list, scalar

11. A scalar variable can contain:
Answers: • only one data item at a time

12. Non-associative operators are those that:

Answers: • do not show precedence