Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

RSS 2.0 Test Answers


In this post, you will find most recent test answers with correct answers of RSS 2.0 Test for Upwork Internet Concepts category. It will give you a better profile impression and which will help you to get the related jobs in Upwork. Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.

1. Which of the following child elements are mandatory in the <channel> element of an RSS feed?
 Answers: • <title> --- or ---- • <description> --- or ---- • <link>
 
 2. Which of the following statements is true about RSS aggregators?
 Answers: • RSS aggregators can be web based. --- or ----- • RSS aggregators can be desktop based. ---or ---- • RSS aggregators can be mobile based.
 
 3. Which of the following child elements of the <image> element are mandatory?
 Answers: • <url> --- or --- • <link> --- or ---- • <title>
 
 4. Which of the following is the most appropriate definition of an RSS Aggregator?
 Answers: • A control to add information to your website
 
 5. On which of the following technologies is RSS based?
 Answers: • XML
 
 6. Which of the following elements defines the last-modified date of the content of a feed?
 Answers: • <lastBuildDate>
 
 7. If a <guid> sub-element is included in an <item> element in your RSS feed, which attribute must be set to "true" to consider guid as a url that points to the full item described by the <item> element?
 Answers: • isPermaLink
 
 8. What is the extension of an RSS feed when it is published on the web?
 Answers: • .xml
 
 9. Which of the following are the required attributes of the <cloud> sub-element of the <channel> element in an RSS feed?
 Answers: • registerProcedure
 
 10. Look at the following RSS feed:
 
 <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
 <rss version="2.0">
 <channel>
 <title>Expert rating Solutions</title>
 <link>http://expertrating.com</link>
 <description>web building tutorials</description>
 <item>
 <title>RSS Tutorial</title>
 <link>http://expertrating.com/rss</link>
 <description>New RSS tutorial </description>
 <image>
 <url>http://www.expertrating.com/rss/erschoolspic.gif</url>
 <title>expertrating.com</title>
 <link>http://expertrating.com</link>
 </image>
 </item>
 </channel>
 </rss>
 
 What is wrong with the above code?
 Answers: • The <image> element is not the sub element of <item>
 
 11. Analyze the code below:
 
 1. <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
 2. <rss version="2.0">
 3. <channel>
 4. <title>Home Page</title>
 5. <link>http://www.expertrating.com</link>
 6. <description>Free web building tutorials</description>
 7. <copyright>Copyright</copyright>
 8. <item>
 9. <title>RSS Tutorial</title>
 10. <link>http://www.expertrating.com/rss</link>
 11. <description>New RSS tutorial</description>
 12. </item>
 13. </channel>
 14. <channel>
 15. <item>
 16. <title>XML Tutorial</title>
 17. <link>http://www.expertrating.com/xml</link>
 18. <description>New XML tutorial</description>
 19. </item>
 20. </channel>
 21.</rss>
 What is the error in the above code?
 Answers: • More than one <channel> element cannot exist in an RSS feed.
 
 12. Which of the following hexadecimal references must be used by a publisher when encoding the "&" character in an RSS feed?
 Answers: • &#x26;
 
 13. Which of the following hexadecimal references must be used by a publisher when encoding the "<" character in an RSS feed?
 Answers: • &#x3C;
 
 14. What is the meaning of the word 'Syndication' in RSS terminology?
 Answers: • Sharing of content among different websites
 
 15. Which of the following is the correct syntax for writing a comment in an RSS feed?
 Answers: • <!-- This is an RSS comment -->
 
 16. An enclosure element in an RSS feed is shown below:
 
 <enclosure url="http://www.expertrating.com/media/3d.wmv" length="78645" type="video/wmv" />
 The length attribute specifies the length of the enclosed file in _________.
 Answers: • Bytes
 
 17. What is the character count limit of the data that can be contained in any element of an RSS feed?
 Answers: • There is no limit
 
 18. The mechanism of fetching a webpage and pulling out relevant parts for an RSS feed is known as______.
 Answers: • Self Integration
 
 19. Which of the following is included in an RSS feed for the modularization of the feed?
 Answers: • Description element
 
 20. Which of the following elements is used to add new features to an RSS feed without changing the core specifications?
 Answers: • <channel>
 
 21. Which of the following is true about the <ttl> element of an RSS feed?
 Answers: • It specifies the number of minutes an RSS feed can stay cached before refreshing it from the source.
 
 22. The peer-to-peer protocol that supports RSS is ________.
 Answers: • XML protocol
 
 23. Which of the following attributes is mandatory for an <atom:link> element in an RSS feed?
 Answers: • href
 
 24. Which of the following hexadecimal references must be used by a publisher when encoding the ">" character in an RSS feed?
 Answers: • &#x3E;
 
 25. Which of the following values must be assigned to the "rel" attribute of an <atom:link> element to describe the original source of the entry in an RSS feed?
 Answers: • enclosure
 
 26. For all elements defined in the RSS specification enclosing character data, the text should be interpreted as plain unformatted text.
 Which of the following child elements of the <item> element is the ONLY exception to the above statement?
 Answers: • <comments>
 
 27. The <channel> element of an RSS feed may contain each of the following optional elements only once.
 Which of the following elements is an exception to the above statement?
 Answers: • <copyright>
 
 28. What is the use of the rdf:resource attribute in an RSS feed?
 Answers: • The rdf:resource attribute is used to integrate the feed into your publishing process.