Upwork Test Answers: Get all the correct answers of most recent and possible Upwork Tests A to Z (Updated on Jan, 2016)
Cover Letter Templates: These cover letter samples are not only for Upwork job, but also you will have some idea about your real life job
 
Freelance Profile Overviews: Different Profile samples and overviews of experts, advanced and intermediate level freelancers
For Newbie of Upwork: Upwork Help - How to apply for a job in Upwork with 10 most important articles about Upwork

A to Z View - All Upwork Test Answers

Wi Fi Test Answers

In this post, you will have most recent test questions and answers of Upwork Wi Fi Test for Networking category. It will help you to get the related job.

Search your desired answers of the test questions by pressing Ctrl + F button.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. How many hertz is one Gigahertz (GHz) equal to?
 Answers: • 1,000,000,000 hertz

 2. At which layer of the OSI model do most of the wireless APs operate?
 Answers: • Layer 1


 3. How many non-overlapping channels does IEEE 802.11a standard support?
 Answers: • 3

 4. How many power modes are specified for 802.11b standard?
 Answers: • 2

 5. State whether true or false .
 The WLAN devices can send data successfully if the SNR is low.
 Answers: • True

 6. A decrease in RF signal strength is known as _____.
 Answers: • attenuation

 7. How many U-NII license-free bands exist in the 5 GHz frequency range?
 Answers: • 3

 8. In which mode does one wireless device communicate with another wireless device directly without using AP?
 Answers: • Ad hoc mode

 9. In which mode wireless devices cannot communicate directly with each other instead they use AP to forward frames to each other?
 Answers: • Infrastructure mode